Horoscop pentru saptamana 31 mai – 6 iunie

Horoscop saptamanal Gemeni

De luni, Lordul tau Mercur este din nou retrograd. In sine, acest lucru nu este deloc infricosator, dar nu este de dorit sa incepi afaceri mari si sa iei decizii importante in timpul saptamanii. Si absolut nu ar trebui sa faceti acest lucru joi, cand probabilitatea greselilor este maxima. In caz contrar, veti avea o saptamana foarte buna si foarte energica.

Horoscop saptamanal Berbec

A doua jumatate a saptamanii ar trebui sa fie dedicata actiunii active, aceasta fiind o perioada foarte dinamica si cu potential de succes. Iar perioada de luni pana miercuri este mai potrivita pentru creativitate, romantism si activitati spirituale. Sambata, este mai bine sa va culcati devreme, dupa ce va asigurati ca aveti totul inchis si oprit corect: noaptea de sambata pana duminica este o perioada nefavorabila.

Horoscop saptamanal Taur

Intalnirile, negocierile, calatoriile de afaceri si, in general, orice afacere legata de cariera  vor avea un succes deosebit daca sunt programate pentru perioada de luni pana miercuri. Joi si vineri, insa, nu sunt nici ele rele, dar sunt mai susceptibile de achizitii – in special pentru achizitii de case. Retineti ca pot fi costisitoare. Duminica promite sa fie o zi minunat de placuta.

Citeste si articolul :   Din ianuarie 2023, totul va fi mult mai bine in viata acestor zodii

Horoscop saptamanal Rac

Intreaga saptamana pare foarte agitata si energica . Cea mai reusita zi lucratoare ar trebui sa fie marti. Adevarat, joi si vineri vei fi plin de forta si determinare pentru a-ti atinge obiectivul, dar rezistenta pe care va trebui sa o infrunti va fi foarte serioasa. Sambata, feriti-va de ranile fizice, duminica este destul de bun augur.

Publicitate

Horoscop saptamanal Leu

Vei fi cel mai reusit mod de a combina rapiditatea gandirii cu disciplina actiunii si farmecul vorbirii cu fermitatea  in apararea pozitiilor tale. Un astfel de set de calitati promite succesul in afaceri, amintiti-va doar ca merita sa faceti fata proiectelor deja incepute decat sa incepeti ceva nou . Cu exceptia mediului turbulent si haotic, intreaga saptamana poate fi considerata de bun augur.

Horoscop saptamanal Fecioara

La fel cu  o saptamana inainte, veti exploda cu dorinta de a va implica intr-un fel de risc. Si, la fel ca saptamana precedenta, ar trebui sa masori totul de sapte (sau mai multe) ori inainte de a-l intrerupe.  Concentrati-va pe actualitati si incercati sa nu luati decizii importante in timpul saptamanii.

Horoscop saptamanal Balanta

Daca va ganditi sa cumparati o casa sau alte bunuri imobiliare, atunci o saptamana va poate aduce semnificativ mai aproape de realizarea viselor voastre.  Ofertele din aceasta saptamana se pot dovedi dubioase si riscante. Inafara de acest lucru veti avea  o saptamana de lucru pozitiva si un weekend placut in familie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2020. Gemenii reusesc in tot ce isi propun

Horoscop saptamanal Scorpion

Dorinta de a va atinge obiectivul cu orice pret este o proprietate a semnului dvs., dar va fi deosebit de puternica in timpul saptamanii. Din pacate, acesta este mai mult un minus decat un plus: costurile pot fi mult mai mari decat realizarile. Incercati sa urmati logica mai presus de toate, nu emotiile. Cea mai reusita zi este joi, iar sambata seara si duminica dimineata ar trebui sa fiti  foarte atenti.

Horoscop saptamanal Sagetator

Vi se promite o saptamana extrem de placuta. Poate ca nu este atat de remarcabila in sensul afacerii, dar cand vine vorba de ocazia de a te multumi, totul este extrem de bine. Cumparaturi, vizite la spa-uri si saloane de infrumusetare si, desigur, relatii romantice – in toate aceste domenii, se asteapta un succes complet. Iar marti si duminica, imaginea este aproape perfecta.

Horoscop saptamanal Capricorn

Energia si increderea in sine vor veni constant pe parcursul saptamanii, a carei zi cea mai buna promite sa fie vinerea. Este exceptional de bun pentru finalizarea unor proiecte mari, confirmarea oficiala a acordurilor incheiate anterior, comunicarea cu autoritatile si cei puternici ai acestei lumi. De fapt, intreaga saptamana este buna pentru asta, dar vinerea este  mai excelenta.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, miercuri, 28 octombrie 2020. Leul s-a depreciat in fata principalelor valute

Horoscop saptamanal Varsator

Ai rezistenta si rabdare: va fi mai bine daca cuvantul „nu” devine mai folosit pentru tine decat „da”. In orice caz, cand vine vorba de afaceri si finante. Cea mai reusita zi ar trebui sa fie miercuri. Duminica este, de asemenea, de bun augur, desi poate fi destul de excentrica.

Horoscop saptamanal Pesti

Incearca sa te inconjori de cei care te inteleg perfect . Saptamana este foarte buna, singurul sau dezavantaj sunt problemele de comunicare, care au inceput cu o saptamana mai devreme. In cercul celor dragi, al prietenilor si al persoanelor care au aceleasi ganduri, totul iti va iesi intr-un mod absolut ideal. Dar acolo unde este necesara comunicarea cu straini sau cu persoane neplacute, nu va fi usor.

Publicitate

Publicitate

Autor