Evaluarea celor mai romantice semne zodiacale

Iti place sa iei masa la lumina lumanarilor si sa cumperi cadouri romantice? Te-ai topi daca ai primi un buchet imens in birou sau o cerere de casatorie intr-un loc public?

Stelele iti influenteaza si romantismul. Iata un clasament al celor mai romantice semne zodiacale:

1.Balanta

Balantele sunt romantici fara speranta, mereu in cautarea iubirii. Le este teama ca sentimentele lor se vor sfarsi, asa ca gasesc intotdeauna scuze pentru gesturi romantice care sustin relatia. Va vor trimite cu placere zeci de trandafiri la birou sau va vor invita formatia preferata la aniversarea nuntii, daca isi permit.

2.Pesti

Pestii cred in iubirea adevarata si in relatiile puternice cu sufletul lor pereche. Cand se indragostesc, dau tot ce le sta in putinta si fac totul pentru a-si face partenerul fericit. Gesturile romantice sunt doar varful aisbergului. Pestii se schimba complet dupa ce si-au intalnit sufletul pereche. Prietenii lor se plang adesea ca uita de ceilalti oameni dragi.

3.Racul

Racii sunt traditionalisti in intelegerea iubirii, pe care o absorb adesea din romanele victoriene. In viata reala, vor sa fie ca eroii romanelor lui Jane Austen care incalca traditia in numele iubirii adevarate. Le place sa infrunte lumea pentru a-si mentine relatia in viata.

4.Leu

Leii sunt oameni cu inimi generoase si pasiuni neinfranate. Desi uneori sunt egoisti, atunci cand se indragostesc, ii dau tot ce este mai bun. Le place sa-si arate pasiunea in public, iar altii le admira gesturile romantice, care sunt intotdeauna sincere si provin din inima.

5.Taur

Taurul iubeste cinele romantice la lumina lumanarilor. Le place sa fie bantuite de dragoste si pline de cadouri romantice sub stele. Taurul este foarte pretentios in ceea ce priveste gasirea unui partener de viata.

Publicitate

6.Gemeni

Gemenii adora sa isi faca noua dragoste si sa faca gesturi romantice. Cand se indragostesc, nu le este frica sa o arate. Ei dedica fiecare respiratie unei noi relatii. Dar, de obicei, relatia lor nu dureaza mult. Gemenii sunt foarte amorosi si schimba multi parteneri pana il gasesc pe cel potrivit.

Citeste si articolul :   5 motive pentru a iubi si respecta Gemenii

7.Scorpion

Desi par inaccesibili  la exterior, Scorpionii cauta mereu pe cineva pe care sa-l iubeasca. Au o limba ascutita si o inclinatie pentru a judeca oamenii, ceea ce nu ii face foarte romantici. Toata aceasta asprime este doar o modalitate de a va acoperi vulnerabilitatea. Cauta pe cineva de incredere si care sa-si iubeasca adevarata natura.

8.Fecioara

Fecioara este ingrijorata de relatiile romantice excesive. Luptand pentru perfectionism, ele permit putinor  oameni sa vada adevarata persoana vulnerabila din spatele fatadei. Cand gasesc partenerul potrivit, se daruiesc complet, desi sunt reticenti la inceput.

9.Berbec

Berbecii urmaresc ceea ce vor pana la capat si nu se deranjeaza sa demonstreze tuturor. Ei nu inteleg intotdeauna cum se simt altii si prefera actiuni si gesturi ostentative care ii fac sa se simta semnificativi.

10.Sagetator

Sagetatorii  se tem sa-i induca in eroare pe altii prin afisarea de gesturi romantice. Te intalnesc, te farmeca cu cuvinte amabile, dar timpul trece, iar romantismul nu mai apare. Acest lucru nu inseamna ca sunt nestatornici, pur si simplu se tem de o relatie serioasa si, de asemenea, nu jignesc pe nimeni, prin urmare evita gesturile romantice.

Citeste si articolul :   Secretele intunecate pe care le ascunde fiecare semn zodiacal

11.Capricorn

Capricornii considera ca romantismul este prea superficial. Sunt ambitiosi si exacti si nu le place sa incalce regulile, chiar si in numele iubirii. Sunt reticenti in a face compromisuri si se simt destul de confuzi daca trebuie sa-si schimbe programul din cauza unei intalniri romantice cu partenerul lor.

12.Varsator

Varsatorul se potriveste intelectual si in dragoste. El alege un partener care il intriga si care „merita” compania sa. Independent si autosuficient, Varsatorul ii tine pe cei dragi la distanta si se teme sa-si arate afectiunea fata de alte persoane.

Publicitate

Autor