Drama cantaretei de muzica populara Claudia Stroie, care si-a pierdut sotul la un an de la casatorie.

Indragita cantareata de muzica populara, Claudia Stroie a vorbit despre tragedia care i-a marcat viata.  Artista si-a cunoscut sotul dupa multe rugaciuni, dar l-a pierdut-o dupa un an si doua luni.

“In casa e prezent peste tot. Vorbesc cu el, ori de cate ori vreau sa fac ceva, ma gandesc cum ar fi facut el, pentru ca traiesc cu amintirea lui”, a spus cu lacrimi in ochi, Claudia Stroie.

Publicitate

“Jumatate este in Rai, jumatate este aici, pe Pamant. Sotul meu ravnea foarte mult Raiul, era constient ca viata asta este trecatoare”, a povestit tanara la Acces Direct.

Publicitate

La un an si doua luni de la castorie, Dumitru s-a stins din viata la 30 de ani, intr-un groaznic accident.

Cantareata a povestit ca a avut multe accidente si chiar inainte de nunta lor.

“Ispitele au fost, au existat in viata noastra. Inainte de casatorie, sotul meu a avut un accidnet cu sase luni in urma, pe autostrada, o bascula i-a iesit in fata. Si-a rupt piciorul. A stat pana la nunta cu orteza pe picior. Dupa nunta noastra, la o saptamana dupa, eram impreuna in masina, am avut un accident cu masina mea. Inclusiv in timpul nuntii noastre, doua masini s-au lovit in timp ce veneau dupa mine”.

Claudia l-a cunoscut pe Dumitru la o manastire in postul Pastelui si a simtit ca el este alesul.

Citeste si articolul :   Criza pandemiei a afectat sanatatea psihica a milioane de oameni

Aceasta a primit vesea mortii lui Dumitru intr-o dimineata. A primit un telefon si: “S-a oprit totul. Nu mai auzeam, nu mai simteam nimic din ce se intampla cu mine”, a marturisit artista.

“Am primit telefon de la Politie. Am tot sperat ca va fi in viata. Mi-au zis ca este la spital si ca este bine, dar el murise pe loc. Pentru mine nu este mort, este inca viu. Dumitru este prezent peste tot. In fiecare zi vorbesc cu el. De acolo ma aude si ma vede. Mi-as fi dorit sa avem copii, sa am ceva de la el. Nu cred ca o sa pot sa mai fiu cu cineva, inca e vie amintirea lui si va fi mereu’, a spus Claudia Stroie

Claudia si Dumitru erau cei mai fericiti.

“De cand a murit sotul meu, candela arde nestinsa. Si zi si noapte, sta aprinsa pentru el si pentru casa noastra. El spunea tot ce conteaza este sufletul, asa spunea mai ales in ultima luna inainte sa se petreaca evenimentul acesta, spunea ca “eu si maine daca mor, nu-mi pare rau”, a marturisit Claudia.

Citeste si articolul :   Adriana Bahmuteanu da de pamant cu Nick Radoi, dupa ce a aprins scanteia scandalului dintre Nastase si Ioana: "Nick Radoi este un pradator, un mosnegut"

Bratara pe care Dumitru i-a daruit-o, cand s-au cunoscut la manastire, ii va aminti intodeauna de el.

“Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e intamplator. Am fost la Manastirea Gabud si m-am rugat sa imi gasesc o fata, sa imi fac o familie cat mai repede. Am vazut-o acolo, iar parintele ne-a facut cunostinta”, povestea Dumitru Stroie, pentru Click!

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.