Cele mai amabile semne ale zodiacului

Toate semnele astrologice au caracteristici unice care le deosebesc de fundalul general. Bunatatea este poate cel mai minunat lucru pe care il pot avea oamenii. Este inerent fiecaruia dintre noi, doar intr-o masura mai mare sau mai mica.

Astrologii sunt siguri ca data si luna nasterii sunt direct legate de calitatile care vor domina la o anumita persoana.

Locul 12 Gemeni

Este dificil sa numim acest semn gen, mai degraba, atitudinea sa fata de ceilalti este numita corect atentie politicoasa, in spatele careia se afla, de fapt, indiferenta. Adica, in mod formal, Gemenii sunt gata sa asculte si chiar sa ajute, dar un val de indiferenta va emana de la ei.  In realitate, Gemenii ii trateaza deschis si cu toata bunatatea lor pe  cei mai apropiati de ei, precum si pe  cei care o merita. Si apropo, nu toti cei dragi pot fi inclusi in aceasta lista. Cei care nu merita vor ramane in urma.

Locul 11 Rac

Aproape aceeasi poveste ca la Gemeni. Bunatatea Racilor se extinde in principal asupra rudelor, celor dragi si celor care sunt in mod evident amabili cu ei. Pentru toti ceilalti, Racul este rareori amabil. Dar, spre deosebire de Gemeni, Racul nu este inca atat de selectiv in raport cu rudele: oricare ar fi acestea, toti cei dragi vor primi partea lor de dragoste si bunatate. Este posibil sa castigi o atitudine calda a Racilor? Da, poti. Mergeti la el si il va aprecia.

Publicitate

Locul 10 Leu

Nu este cel mai bun semn al horoscopului, ci unul dintre cele mai inchise . Este greu sa intelegi ce este in sufletul lui, cum te trateaza cu adevarat. Si nu este realist sa afli – pana cand te vei afla intr-o situatie in care va trebui sa-si arate sentimentele reale. Acest lucru se aplica nu numai unei relatii bune, ci si unei relatii proaste. Poate ca Leul  te uraste, dar nu iti  va arata. Cu toate acestea, daca acest lucru este cu adevarat, vei sti tu insuti: Leii nu isi vor ascuti dintii pentru  cineva fara niciun motiv.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Locul 9 Capricorn

Caracteristicile sunt similare cu cele ale Leilor. Capricornii sunt inchisi si dau impresia ca sunt detasati, iar ceea ce este in sufletele lor este necunoscut. In situatii dificile, Capricornul, desigur, se va arata si nu va ramane departe, dar in viata de zi cu zi se pare ca nu i-ar pasa de lumea din jur. In acelasi timp, Capricornii sunt amabili cu aproape toata lumea.

Locul 8 Berbec

Reprezentantii acestui semn nu sunt capabili sa faca raul intentionat. Sunt atenti la sentimentele altora, dar in anumite limite. Ideea este ca Berbecul nu se uita niciodata inapoi. Elementul sau este miscarea inainte, nimic si nimeni nu-l va impiedica sa avanseze. Din acest motiv, Berbecul poate fi uneori complet indiferent fata de oamenii care ii incetinesc calea. Si Berbecul este rar interesat de parerea altcuiva, care poate, de asemenea, sa raneasca si sa arate ca o insensibilitate mentala.

Publicitate

Locul 7 Fecioara

Cel mai placut semn care nu va face rau nimanui si, in general, cu bunatate, totul este in regula cu el. Singurul  avertisment este ca Fecioarele, la fel ca Leii, isi amintesc durerea si raul cauzat de ei pentru o perioada foarte lunga de timp. Adevarat, in cazul in care Leul va elabora un plan de razbunare, Fecioara va incheia pur si simplu si va pune capat . Si va fi imposibil sa restabilesti o astfel de relatie – Fecioarele sterg imediat oamenii din viata lor, dar daca iau o astfel de decizie, atunci asta e pentru totdeauna.

Citeste si articolul :   Horoscop prezentat de Neti Sandu. Vesti bune pentru Berbeci si Capricorni. Previziuni pentru weekend

Locul 6 Balanta

Oameni amabili, dar mai ales binevoitori.  Balantelor le este greu sa intre in conflict nu din cauza lasitatii, ci tocmai pentru ca nu tolereaza asprimea si grosolania. Adesea, Balantele sunt modeste si bine educate si nu cred ca sentimentele trebuie sa fie aratate in deplina forta.

Locul 5 Sagetator

Sagetatorul are un concept foarte clar si corect de bunatate. Cel care este rau nu merita o atitudine buna, cel care este bun, dimpotriva, o merita. Problema este ca Sagetatorul nu face distinctie intre semitonuri si imparte lumea in alb si negru. Din pacate, Sagetatorul nu accepta compromisul, bine, cu exceptie si  foarte rar, si atunci doar din cauza marii iubiri.

Locul 4 Scorpion

Reprezentantii acestui semn sunt considerati dificili, dar in ceea ce priveste bunatatea, totul este in ordine. Scorpionii sunt cei mai loiali prieteni. Grosimea nedisimulata, asprimea lor si, in ansamblu, caracterul uneori insuportabil, sunt compensate de subtilitate spirituala si de reactie reala.

Locul 3 Pesti

Semnul este destul de deschis si incapabil de rau si chiar capacitatea de a ierta dusmanii. Daca unele semne iarta si nu se rup de infractor si, atunci Pestii arata aderenta la principii si elimina astfel de oameni din viata lor. Si adanc in sufletele lor, Pestii,  sunt destul de indiferenti fata de cei din jur, ei sunt cu adevarat interesati doar de ei insisi. Cum reusesc sa faca astfel incat nimeni sa nu o vada este un mister.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 12-18 aprilie 2021

Locul 2 Taur

Un semn deschis si luminos, care este greu de banuit de interes personal, lipsa de bunatate si sinceritate. Problema Taurului este tocmai ca sunt prea deschisi si acest lucru poate duce la consecinte triste pentru ei. Se pare ca cei dragi trebuie sa fie in alerta si sa urmeze deciziile si actiunile Taurului, de multe ori sunt pregatiti pentru orice sacrificiu de dragul iubirii. In acelasi timp, reprezentantii acestui semn nu sunt nicidecum naivi, dar inimile lor mari uneori ii impiedica sa gandeasca in mod sensibil.

Locul 1 Varsator

Reprezentantii acestui semn organic nu sunt capabili de fapte rele, sunt buni cu toti oamenii, inclusiv cu cei care le-au ranit candva. Acest lucru starneste mai intai neincredere, poate un ranjet, si apoi profund respect.  In acelasi timp, Varsatorul nu este nicidecum un prost,  naiv si iresponsabil: este imposibil sa-l conduci si sa fii usor respins. Dar Varsatorul nu va face rau pentru cineva intentionat.

Publicitate

Autor