Ce ne prezic ASTRELE: horoscop pentru 26 iulie – 1 august 2021

BERBEC

O saptamana importanta, multe procese sunt finalizate, dar dupa aceea va exista cu siguranta un nou inceput. Deja din 28 iulie, munca va creste, va fi nevoie de mult efort si energie pentru indeplinirea sarcinilor stabilite, implementarea de noi planuri si implementarea proiectelor planificate de mult.

Veti putea obtine rapid rezultate, veti primi compensatii materiale si, de asemenea, veti castiga respectul colegilor, partenerilor, managerilor. Nu este suficient timp pentru viata personala, deci pot exista neintelegeri cu familia si prietenii.

TAURUL

In casatorie, romantism si relatii de familie, pot aparea dezacorduri, chiar conflicte. Oboseala poate aparea, ci mai degraba dintr-o supraincarcare de informatii, o abundenta de contacte de afaceri si comunicare. Actioneaza mai decisiv si poti depasi toate obstacolele pe calea realizarii obiectivelor tale.

GEMENII

Este posibil sa va concentrati asupra problemelor importante, iar actiunile coordonate cu altii vor face posibila utilizarea potentialului puternic al saptamanii actuale la efectul maxim. Intrucat Luna Neagra, un punct karmic negativ, a intrat in semnul tau din 18 iulie, atunci in perioada initiala de tranzit, poate aparea aroganta, o tendinta de a rezolva problemele „dintr-o singura lovitura” fara a intra in detalii.

RAC

Saptamana linistita, fara evenimente luminoase speciale – totul este previzibil si de inteles. Castigi independenta, poti chiar sa ii surprinzi pe ceilalti cu curajul tau, o manifestare a individualitatii. Trebuie sa te bazezi doar pe tine, insa, luand initiativa in mainile tale, poti obtine orice proiect sau relatie stagnanta de pe teren.

Citeste si articolul :   Pavel Globa: aceste semne ale zodiacului in 2022 vor avea un noroc fara precedent

LEU

Multi oameni remarca contributia dvs. la aceasta sau acea afacere, sunteti popular, la cerere, activ. Aveti toate sansele si oportunitatea de a obtine succes, de a lua o pozitie proeminenta. Este un moment bun pentru odihna, recuperare, pentru a incepe sa iti indeplinesti activ indatoririle profesionale si sa-ti construiesti o cariera in viitorul apropiat.

FECIOARA

Din 29 iulie, Marte, planeta activitatii, fortei si energiei, se misca conform semnului tau, intensifica dorinta de actiune, initiativa si curaj. De asemenea, nevoia de costuri in numerar creste in timpul saptamanii. Poate ca intalnesti in cele din urma numele lucrului si obiectului pe care l-ai cautat de mult timp.

BALANTA

Apar situatii care necesita luarea unor decizii responsabile. Sentimentele sunt analizate constant si chiar prea strict si critic, motiv pentru care te poti gasi adesea in situatii confuze.  In multe situatii, nu exista suficienta rabdare, partenerii de afaceri sunt enervanti de incetineala lor. Cu toate acestea, daca va concentrati asupra dvs., asupra muncii individuale, renuntand la ganduri, temeri si indoieli inutile, puteti face cu adevarat ceva foarte important si util multor oameni.

Citeste si articolul :   2021 va fi an de basm pentru aceste 7 semne zodiacale

SCORPION

In general, o saptamana favorabila – esti retinut emotional, sentimentele asculta ratiunea. Este un moment bun pentru a lua in sfarsit initiativa in propriile maini si a castiga favoarea unui partener mult dorit, pentru a ajunge la o intalnire cu o persoana care va poate fi utila in sfera profesionala, in afaceri. Chiar daca luati o pozitie neutra, veti fi totusi in centrul atentiei si veti da tonul.

SAGETATOR

Evenimentele saptamanii contribuie la transformarile necesare – evaluati corect limitele abilitatilor si influentei dvs., nu tolerati instructiunile din exterior. Datorita acestui fapt, puteti deveni o autoritate in domeniul dvs. Saptamana este intensa, asa ca incercati sa petreceti timp singuri  – va va consolida resursa de viata.

CAPRICORNUL

Saptamana de bun augur – totul merge bine, atat in viata personala, cat si in sfera profesionala. In afacerile financiare, incepe o perioada de stabilizare, consolidare, problemele de proprietate si monetare pot fi rezolvate. Acesta este un moment bun pentru a incheia tranzactii si contracte, a deschide noi afaceri si a reorganiza constructiv  pe cele vechi.

VARSATOR

Ati inceput o noua etapa in viata voastra, tot ceea ce este fara speranta si inhibitor a ramas in trecut. Un moment bun pentru a rezolva problemele de afaceri si situatiile discutabile, precum si pentru calatorii de afaceri . Sprijinul angajatilor si al partenerilor creste, puteti castiga laude de la superiorii dvs., influenta activ opinia partenerilor de afaceri.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, rune luna noiembrie 2020. Sagetatorii sunt favorizati de forta divina, Racii trec prin schimbari majore

In sfera romantica, au loc schimbari – fie relatia se incheie, fie trece la un nou nivel. Aveti idei noi si o mare dorinta de libertate poate duce la pierderea parteneriatelor utile.

PESTI

Saptamana nu este usoara – de multe ori va aflati in situatii ambigue, trebuie sa cautati in mod constant solutii de compromis, sa renuntati adesea la acele probleme in care ati fi actionat diferit. Este posibil sa intalniti o opozitie puternica fata de alte opinii si interese. O abordare creativa a afacerilor si dorinta de a accepta punctul de vedere opus va vor ajuta sa rezolvati multe probleme si sarcini.

O perioada favorabila pentru sport, activitati in aer liber, munca fizica, orice activitate care necesita determinare si responsabilitate pentru alte persoane. Activitatea ta creste, iar acest lucru atrage partenerii de sex opus la tine.

Autor