Horoscop Urania pentru saptamana 26 iunie – 2 iulie 2021. Fenomene astromice rare dau peste cap zodiile

Horoscop Urania pentru saptamana 26 iunie – 2 iulie 2021. Celebrul astrolog ne spune ce ne-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare.

Berbec.

In prima parte a zilei de 26 iunie, posibile constrangeri profesionale sau obligatia ca nativii sa se alinieze unor comandamente sociale. Disconfort in relatia cu superiorii sau cu institutiile care le coordoneaza activitatea curenta. Pe 26 iunie, planeta Neptun va intra in miscare aparent retrograda si, pana pe 2 decembrie 2021, va introduce o serie de stari speciale (indoiala, neincredere, neintelegere corecta a motivatiei unor evenimente, erori de interpretare a situatiilor pe care le traiesc, evaluari disproportionate).

Intre 26 iunie dupa ora 17:09, si seara zilei de 28 iunie, relatii care pot iesi din tiparul unei prietenii in sensul curent al termenului; ipostaze de viata care impun o noua atitudine sau o reactie adecvata fata de evolutia neobisnuita a relatiei cu un apropiat care se poate produce in preajma zilei de 2-3 iulie: dialoguri furtunoase, afirmatii neverosimile, presiuni morale, constrangeri.

In dimineata zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra in zodia Leului, pe care o va strabate pana pe 22 iulie a.c., alimentand sectorul relatiilor sentimentale cu trairi mai putin blande (ambitie, orgoliu, intentii egoiste, viziuni subiective asupra relatiei insesi).

Publicitate

De la sfarsitul saptamanii, Micul Benefic se va apropia de Marte, cu care va alcatui o pereche celebra in astrologie (“punctul Romeo si Julieta”) prin intensificarea emotiilor pana la pasiune si a dorintelor pana la patima. Intre 28 iunie, dupa ora 20:51, si zorii zilei de 1 iulie, stare (mai) buna interioara; nativii vor simti nevoia sa se linisteasca in plan sufletesc prin izolare de factorii de stres.

Taur.

In prima parte a zilei de 26 iunie nu sunt excluse niste blocaje mentale: nativii vor refuza sa accepte o evidenta, nu vor putea intelege mecanismele unor evenimente si nu vor sti ce atitudine sa ia sau ce raspuns sa dea, nu vor lua in calcul ipotezele de viata care le tulbura ordinea interioara, etc. Intre 26 iunie, dupa ora 17:09, si seara zilei de 28 iunie, se pot contura niste conflicte care vor evolua pana in preajma zilelor de 2 si 3 iulie spre dispute cu ecou in public si/sau cu un prejudiciu de imagine; se va activa un Careu in T, la grad perfect, pe semnele Crucii Fixe; perioada delicata, cu reverberatii si dupa acest rastimp.

Citeste si articolul :   Cele mai incompatibile semne zodiacale

In dimineata zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra in zodia Leului, pe care o va strabate pana pe 22 iulie a.c., marcand in mod pozitiv activitatea domestica si relatiile de familie; posibila interventie salutara a unui membru de familie care actioneaza autoritar in cazul in care conflictele se aprind periculos si regretabil intre rude si nativ. Intre 28 iunie, dupa ora 20:51, si zorii zilei de 1 iulie, relatiile de prietenie vor trece prin momente difuze pe fondul intrarii planetei Neptun, pe 26 iunie, in miscare aparent retrograda; pana pe 2 decembrie 2021, ea va introduce niste perceptii false sau eronate care ii vor face pe nativi sa inteleaga gresit sau sa nu inteleaga (prea) bine despre ce e vorba atunci cand o relatie de prietenie se va degrada sau niste prieteni se vor purta ambiguu, abuziv si incorect cu ei.

Gemeni.

In prima parte a zilei de 26 iunie, atitudine responsabila fata de cheltuieli. Pe 26 iunie, planeta Neptun va intra in miscare aparent retrograda si, pana pe 2 decembrie 2021, va permite cultivarea unor idealuri, dorinte, sperante si ambitii legate de profesie si cariera, nascute din vanitate si bazate pe o cunoastere superficiala a circumstantei de viata si activitate in care ei se proiecteaza. Indicat ar fi ca nativii sa cultive o atitudine realista, pragmatica, pentru a nu suferi deziluzii in confruntarea directa cu o realitate care, mai devreme sau mai tarziu, tot se va produce.

Intre 26 iunie, dupa ora 17:09, si seara zilei de 28 iunie, vor incepe sa se adune argumente si replici intr-o disputa pe teme ideologice, de crez, de responsabilitate publica sau provocata de felul in care vor fi puse in practica niste comandamente actuale. Divergentele de opinie se vor baza pe convingerile si interesele pe care unii dintre nativi nu vor fi de acord sa si le insuseasca si ca si cum ar fi propriile lor dorinte. Secventa va atinge un maximum de intensitate intre 1 si 3 iulie, cu reverberatii pana spre 5 iulie si apoi pana la inceputul lunii august. In dimineata zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra in zodia Leului si, pana pe 22 iulie a.c., va influenta sectorul comunicarii din harta cerului de nastere al Gemenilor, fiind favorabila celor care vor sustine examene, probe, evaluari, teste si alte metode de verificare a pregatirii lor scolare, liceale, universitare, profesionale, teoretice sau tehnice.

Intre 28 iunie, dupa ora 20:51, si zorii zilei de 1 iulie, moment agreabil, flatant, care sugereaza un succes profesional sau interventia fericita a unui nativ in plan social, profesional, mediatic sau chiar artistic. Intre 1 iulie, dupa ora 4:22, si 2 iulie, posibile tensiuni intre Gemeni si unul sau mai multi prieteni; mici ambitii personale, stres, nerabdarea de a obtine mai repede rezultatele unui proiect comun.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 3-9 ianuarie 2022. Zodiile care incep anul in forta

Rac.

In prima parte a zilei de 26 iunie, relatiile parteneriale vor continua sa fie complicate sau nefunctionale. Ecou afectiv destul de puternic al unor dialoguri, intalniri, confruntari cu persoane care nu respecta conditia unui context politicos, relaxat, amabil pentru a purta un dialog pe o anume tema.

In relatiile conjugale se poate vorbi de insingurare, de o indisponibilitate pentru comunicare, care va recurge la taceri ostile, pline de subintelesuri. Intre 26 iunie, dupa ora 17:09, si seara zilei de 28 iunie, posibil conflict nascut din confruntarea nativilor cu persoane care vadesc interese in contrapartida cu cele sustinute de Raci: o pretentie la partaj, o mostenire, o cota din repartizarea unui profit, o subventie, amplificand tensiunile interumane care pot atinge apogeul intre 1 si 3 iulie, prelungindu-se pana spre 5 iulie sau reeditandu-se intre 12 si 13 iulie si apoi intre 7 si 10 august a.c.

In dimineata zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra in zodia Leului si, pana pe 22 iulie a.c., se va plasa in sectorul banilor castigati din munca si efort personal. De la sfarsitul saptamanii, ea se va apropia cu fiecare zi de Marte, cu care va face o conjunctie spectaculoasa intre 12 si 13 iulie, cand nativii pot obtine o victorie intr-o batalie pentru a-si recapata un drept cuvenit lor prin lege sau prin intelegerea contractuala anterioara.

Intre 28 iunie, dupa ora 20:51, si zorii zilei de 1 iulie, mecanisme care privesc psihicul si constiinta pe fondul unor indoieli sau constatari dezamagitoare al caror sir va fi declansat, pe 26 iunie, de intrarea in miscare aparent retrograda a planetei Neptun, care va continua pana pe 2 decembrie a.c. Intre 1 iulie, dupa ora 4:22, si 2 iulie, munca, efort profesional, implicare in activitati publice care consuma mult timp si energie, dar impun si asumarea unor decizii nepopulare sau lesne contestabile

Citeste si articolul :   Horoscop Urania 14-20 august 2021. Surprize si vesti bune pentru unele zodii

Leu

In prima parte a zilei de 26 iunie, stari organice care pot crea momente de oboseala, de plictiseala sau de incapacitate in a face fata la efortul si exigentele procesului muncii ce le cade in responsabilitate. Intre 26 iunie, dupa ora 17:09, si seara zilei de 28 iunie, relatiile parteneriale vor intra intr-un tipar de imprejurari si conjuncturi care se poate manifesta printr-un conflict verbal, un conflict institutional, o disputa intre soti, reclamatii si actiuni in instanta intentate lor de catre straini sau de catre partenerii de afaceri, de contract, de proiect. Situatia nu se va rezolva cu o simpla cearta; dimpotriva, mecanismul va tinde sa se extinda, sa se radicalizeze, sa se aprofundeze, astfel ca vor fi posibile reiterari ale aceluiasi context intre 1 si 3 iulie, ele putandu-se prelungi pana spre 5 iulie sau chiar 12 si 13 iulie si apoi intre 7 si 10 august a.c.

Procesele aflate deja pe rol pot lua, in aceasta perioada, turnuri dintre cele mai surprinzatoare. Pana pe 22 iulie, Leii vor fi avantajati de intrarea planetei Venus, in ziua de 27 iunie, in semnul lor zodiacal natal, ceea ce le va da o sansa si o protectie in lupta lor de aparare si contracarare a sicanelor si ostilitatilor. Intre 28 iunie, dupa ora 20:51, si zorii zilei de 1 iulie, mecanisme de gandire si actiune mai putin explicite sau inspirate pe fondul unor elemente astrale noi care vor introduce nesiguranta, dezinformare, reactii subiective in deciziile pe teme financiare sau materiale; este vorba de recenta retrogradare a planetei Jupiter si de viitoarea intrare in miscare aparent retrograda a planetei Neptun incepand cu 27 iunie. Intre 1 iulie, dupa ora 4:22, si 2 iulie, mobilitate mentala, forfota de idei, abordari curajoase, uneori chiar temerare ale unor teme de viata care li se vor parea nativilor ca le deschid noi perspective de afirmare.

Citeste continuarea Horoscop Urania, pe libertatea.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.