Trei zodii care vor avea o saptamana grea incepand de luni

In timp ce in saptamana 22-28 noiembrie 2021., unii vor experimenta o adevarata stare de gratie, 3 zodii vor parea urmarite de ghinion. Intrebarile, dificultatile financiare, conflictele vor fi toate greutatile pe care vor trebui sa le sufere in aceste 7 zile.

Timp de o saptamana, trei zodii nu vor trebui absolut sa ia decizii radicale. Si pe buna dreptate, vor fi testati in asa masura incat vor dori sa renunte la tot. Vor fi zile de deziluzie.

Publicitate

O saptamana va fi deosebit de dificila pentru trei semne zodiacale

1- Gemeni

Publicitate

Daca Gemenii, oameni marcati de dualitate, vor avea o saptamana proasta , este pentru ca se vor simti deosebit de deranjati. Starea lor de spirit va fi cu suisuri si coborasuri si pot trece de la ras la lacrimi in doar cateva momente. Ei nu vor sti sa explice aceasta stare emotionala ciudata care va preceda o intalnire aducandu-le un surplus de energii negative. Ar putea fi un prieten invidios sau un rival in viata profesionala care incearca sa-i doboare. Pentru a supravietui acestei saptamani delicate, vor trebui sa fie atenti la ce informatii pot dezvalui. Odihna si timpul pentru ei insisi ar trebui sa le faca bine pentru a depasi supararile acestor zile de ghinion. Fii sigur, aceasta este doar o perioada de tranzitie prin care vor trece cu brio daca isi imblanzesc mai bine emotiile.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV Horoscop pentru saptamana 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Zoe Lafont. Berbecii trebuie sa actioneze, Gemenii trebuie sa fie mai putin perfectionisti, iar Pestii primesc vesti bune

2- Balanta

De obicei Balantele, prieteni exceptionali si indragiti , isi vor petrece aceste zile de noiembrie plimbandu-se pe coji de oua. Aceste semne ale zodiacului, al caror punct slab este mandria, vor fi atinse prin ierarhia lor la locul de munca. Acesti oameni care par narcisici vor fi suparati de o critica inofensiva care ii va face sa se indoiasca de abilitatile lor. Aceasta introspectie va preceda o adevarata interogare existentiala la care nu ar trebui sa se predea. Pe masura ce se exprima cu furie, isi revarsa mania asupra celor din jur si acest lucru va provoca conflicte virulente. Pentru a salva mobilierul, vor trebui sa-si canalizeze furia analizandu-si gandurile si izolandu-se pentru o vreme. Si pe buna dreptate, furia ar putea agrava aceasta situatie deja dezastruoasa din punct de vedere emotional.

3- Pesti

Aceste semne zodiacale hipersensibile vor fi deosebit de agitate in aceasta perioada a lunii . Daca se zidesc intr-o tacere ciudata, este pentru ca vor fi deosebit de nostalgici pentru o persoana cu care au avut o relatie conflictuala. Starile Pestilor vor fi fluctuante si nu vor sti sa exprime discernamant. Necazul va incepe cu dezamagiri profesionale. Superiorii lor ii vor invinovati pentru o scadere a puterii, ei care sunt de obicei foarte productivi la locul de munca. In ciuda eforturilor lor, nu vor putea ridica stacheta. Corpul lor incearca sa le transmita mesajul ca au nevoie sa se odihneasca pentru a putea face fata noilor provocari. Daca saptamana aceasta nu incepe sub auspicii bune, ei vor trebui sa aiba grija sa nu se lase stapani de emotiile lor care ar putea sa le faca rau, determinandu-i sa aiba reactii disproportionate.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.