Rune luna iulie 2021. Se deschid cerurile pentru doua zodii. Toate visele se implinesc

Rune luna iulie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru a doua luna de vara. Potrivit maestrului Voropchievici, Berbecii si Sagetatorii sunt protejati in aceasta luna de vara.

Horoscop rune luna iulie 2021, cu Mihai Voropchievici.

“Berbec

Berbecul are o luna de protectie totala. E protejat de toate fortele malefice, de toate gandurile, de deochi si de ce isi mai doresc ei. Pot face si cateva nazdravanii, pentru ca ii iarta Dumnezeu.

Publicitate

Taur

Taurul are o luna de batalie, toata luna se va certa cu toata lumea. Daca va ramane calm, toate problemele se rezolva, dar tendinta lui e sa ia pe cineva in coarne.

Gemeni

Gemenii au o luna in care trebuie sa isi consolideze pozitia si acasa, in familie, dar si la serviciu, dar si in societate.

Rac

Racul are o luna cu bani, cu cadouri si cu vesti bune.

Leu

Aveti rabdare, Leilor, pentru ca lucrurile bune vin numai la Leii care stiu sa astepte. Surprizele placute sunt pregatite doar pentru cei care stiu sa astepte. Nu fortati mana norocului, nu cautati nimic!

Citeste si articolul :   15 lucruri dure si oneste despre Scorpioni. Iata de ce personalitatea lor este unica

Fecioara

Fecioara are o luna de mesaje, de comunicare, o luna foarte incarcata, pentru ca ii place sa munceasca, dar sa si gaseasca rezolvari. Iar din mesajele astea, unul singur este foarte important. Va trebui sa fie foarte atenta deoarece toate acele mesaje care, desi par mai putin importante, trebuie sa fie citite printre randuri.

Publicitate

Balanta

E Jupiter retrograd, asa ca a intrat in retrogradare dupa Mercur. Simbolul dragostei, ceva fierbinte. E o dragoste noua, pasionala. Atentie pentru toate Balantele, mai ales pentru cele tinere, in luna iulie aveti frau liber.

Scorpion

Scorpionii sunt sfatuiti in luna iulie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante. Sa fie pregatiti. Nu stim de ce natura este aceasta schimbare foarte mare. Neprevazutul acesta este in functie de ce a facut fiecare.

Sagetator

Fertilitate si belsug. Peste putin timp, visele voastre se vor implini.

Capricorn

Se muta la un alt loc de munca, tot pentru munca. Vor actiona foarte favorabil pentru ei intr-o problema care ii preocupa. Cei tineri care sunt in avansare au sanse fantastice.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 octombrie 2023. Una dintre cele mai puternice zile, astrele schimba multe destine

Varsator

Varsatorii sunt pe punct ascendent. Luna iulie pentru ei este o rampa de lansare. Ei sunt deja chititi pe castig acum.

Pesti

Pestii, cat s-au framantat, tot nu au discutat. Inca nu discuta problemele care ii framanta. Pot gasi rezolvarea problemelor care ii framanta si pe care nu le discuta cu nimeni, numai angajand o discutie sau facand un consiliu de familie.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.