Mihai Voropchievici, horoscop rune 15-21 noiembrie 2021. Berbecii isi rezolva problemele, Leii castiga pe toate planurile.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021. Numerologul Mihai Vorpchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru zilele urmatoare.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici:

Berbec

Berbecii, in sfarsit, in saptamana care urmeaza pot sa gaseasca rezolvarea problemelor care ii framanta, cu conditia sa angajeze si ceilalti membri ai familiei. Sa faca un consiliu de familie, mai bine zis sa nu mai vorbeasca singuri, pentru ca ei incearca singuri de obicei sa rezolve toate problemele.

Publicitate

Taur

Taurul are un sfat foarte interesant, pentru ca se pare ca a fost un pic tensionat in saptamana precedenta. Sunteti sfatuiti sa va relaxati si nu va mai faceti griji vizavi de sanatatea unei persoane apropiate, deoarece are o sanatate excelenta. Voi ati gresit ca ati uitat sa o mai intrebati ce face, cum face, dialogati sau mergetti acolo, ca e bucuria si mai mare.

Gemeni

Gemenii trebuie sa abordeze altfel problemele care ii intereseaza: schimbati tactica. Deci, saptamana viitoare, ca sa va iasa toate perfect, nu mai actionati asa cum actionati voi de felul vostru. Schimbati totul la 180 de grade, ca nu strica. Ati fost rai, fiti mai buni, mai docili, mai blanzi si veti vedea ca aveti castigul de partea voastra.

Rac

Pentru Rac, este o saptamana in care trebuie sa sustineti niste dispute, o mica batalie. Dar sfatul e sa ramaneti linistit, nu fiti ingrijorat ca, in final, dupa batalia aceasta, tot voi veti castiga. Deci, nu ii dati amploare, ca daca ati intrat in gura Racului, va foarfeca.

Leu

Leul castiga pe toate planurile, pentru ca Vunjo este la el.

Fecioara

Fecioara sa fie pregatita pentru o suita de schimbari majore cat de curand, de luni incolo. Fecioarelor nu prea le plac schimbarile, dar sunt majore, frumoase, necesare.

Balanta

Sunteti pregatiti de plecare? Astrele anunta o calatorie pentru Balante.

Scorpion

Scorpionul incepe sa se incarce cu certitudini. Cineva care il iubeste, care se gandeste intens la el, ii trimite un cadou minunat. Poate ca l-a suparat pe Scorpion si nu stie cum sa ii intre in gratii.

Sagetator

Foarte curand, Sagetatorii vor afla un adevar important care le va marca viata sau o va schimba. Deci, incepe sa ia aripi.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Mihai Voropchievici. Lectiile Universului pentru fiecare zodie

Capricorn

Si Capricornul are parte de ceva nou, dar daca da la o parte toate grijile si problemele legate de trecut, sa se pregateasca de o saptamana mult mai buna. Cu conditia sa uite de necazuri, sa le lase in urma, ce a fost a fost.

Varsator

Varsatorul da lovitura, se produce un salt rapid calitativ in existenta lui. Poate castiga la Loto, poate va avea un job nou sau un partener nou.

Pesti

Pestii sa ramana acasa, in asteptarea unei schimbari foarte foarte importante.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.