Camelia Patrascanu, horoscop 15-21 noiembrie. Luna plina aduce schimbari la 180 de grade pentru zodii.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu:

Saptamana 15-21 noiembrie sta sub semnul Lunii Pline in Scorpion.

Berbec

Publicitate

Inceputul de saptamana este energic, au Luna in semnul lor zodiacal. Luni si marti sunt foarte voluntari. Au initiativa, pot face multe lucruri pe care si le-au propus netinand cont de opiniile celorlalti. Miercuri si joi, tensiuni financiare. Orice perspectiva si proiect ar alege trebuie sa faca niste sacrificii, si cu bani putini sa rezolve lucruri mari. Pentru finalul de saptamana sunt posibile calatorii si bine ar fi sa iasa din cotidian si din problemele uzuale, pentru a-si limpezi gandurile.

Taur

Sunt mai atenti luni si marti, la ce fac ceilalti, ce decid alte persoane, care sunt perspectivele lor. Invata cu alte cuvinte din experientele celorlalti. Pentru miercuri si joi, tensiuni privind propriile lor interese. Poate ca trebuie sa isi schimbe atitudinea fata de o persoana, sa vada in alta cheie un proiect, ca sa aiba perspective sau solutii. Pentru vineri dupa-amiaza, sambata si duminica, din nou griji financiare si poate sunt pregatiti dupa ce au taiat de pe lista niste aspecte, lucruri sau actiuni care nu le sunt prielnice, sa faca sacrificii finaciare pentru a putea merge mai departe intr-un plan personal.

Gemeni

Foarte sociale zilele de luni si marti. E bine sa stie sa isi ciuleasca urechile, pentru ca pot afla multe vesti, nu neaparat de la prieteni si cunostinte. In general vorbind, se informeaza si isi iau niste modele, sau invata din experientele folositoare ale altora. Complicate zilele de miercuri si joi, mai ales profesional, poate din cauza unor schimbari care nu tin atat de persoane cat de sistem si care le dau niste planuri peste cap. Asta inseamna ca trebuie sa gaseasca solutii urgente la schimbarile care se produs. In weekend sunt foarte bagati in priza si le merg motoarele.

Rac

Inceputul de saptamana este energic aduce sobrietate si responsabilitati diverse. Pe unele si se asuma, pe altele nu. Unele sarcini sunt duse la bun sfarsit, insa de altele se descotorosesc, sau nu considera ca ei sunt responsabili. Autoritari, autonomi, pot lua decizii importante. Miercuri si joi, tensiuni privind si Luna Plina, mai ales pe axa sentimentala. Nu stiu in cine sa aiba incredere, nu stiu ce promisiuni sa creada, cu cine sa se combine, ce afaceri sa faca si cu cine si iese putina ceata in aceasta privinta. Cumva, lucrurile se pot combina sau strica din cauza banilor si ar fi bine sa lamureasca de la inceput, in orice discutie sau in orice aranjament, exact ce au de castigat ei si ceilalti. In weekend au nevoie sa se degajeze si sa isi puna sufletul in ordine.

Citeste si articolul :   Horoscop 15-21 februarie 2021. O saptamana grozava pentru Gemeni

Leu

Luni si marti au multe intrebari, multe discutii, sedinte, informari. E greu sa puna cap la cap niste date, cifre sau acte pentru a avea foarte limpede in minte un tablou de ansamblu, ce au de facut si in ce context. Miercuri si joi sunt zile tensionate legate de responsabilitate. Nu accepta sa li se puna in carca niste lucruri la care nu au participat sau in legatura cu care au avertizat. Pe de alta parte se pot razgandi chiar ei, in legatura cu un proiect sau actiune, cu anumite responsabilitati si isi dau seama, din experienta, ca poate nu le place, nu li se potriveste sau nu mai vor un anumit lucru. Si de aici tot felul de deranjuri, inclusiv parteneriale, cu oamenii care s-ar fi asteptat sa duca la bun sfarsit ceva. In weekend creeaza alte perspective, isi schimba planurile, gandurile si merg pe drumul lor.

Fecioara

Luni si marti, interese diverse in legatura cu alte persoane. Poate ca sunt stimulate si incurajate de cineva care le cunoaste si tine la ele si e bine sa asculte aceste sfaturi si indemnuri pe care le primesc la inceput de saptamana. Miercuri si joi, zilele tensionate sunt legate mai curand de acte ce vizeaza banii: contracte, obligatii contractuale, si cumva sunt constranse sa faca anumite lucruri, ca sa poata sa isi mentina locul intr-o anumita institutie sau sistem, si aici incepe deranjul. Poate ca nu sunt de acord cu tot ceea ce se intampla acolo, dar, deciziile legate de perspective, in cazul in care vor sa iasa dintr-o anumit ecosistem, le vor lua in weekend.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 august 2023. Capricornul trebuie sa isi urmeze intuitia

Balanta

Luni si marti, zile de intalniri. E important cum dau. Trebuie sa cunoasca eticheta si protocoalele, astfel incat sa se prezinte bine, la anumite intalniri. Pot fi intalniri ma protocolare, chiar cu partenerul de viata daca urmeaza sa discute lucruri importante. Si este posibil, pentru ca miercuri si joi, in familie si in relatia conjugala se discuta niste interese materiale si financiare. Indiferent daca relatia este buna sau nu, au niste scopuri comune material si financiar. De asemenea, mijlocul saptamanii si Luna Plina poate aduce un belsug material in cazul lor. Calatorii in weekend.

Scorpion

Muncesc de rup luni si marti, dau au energie, entuziasm si elan. Au multe lucruri de facut si agenda lor e foarte incarcata. Sunt si motivate sa faca lucruri, pur si simplu. Sunt purtati de o unda energetica foarte buna. Miercuri si joi sunt zile mai tensionate datorita intalnirilor si poate pentru ca vor sa dea bine, sau abordeaza o persoana mai complicata si pentru ast trebuie sa se adapteze la acea persoana, la exigentele ei, sau sa o convinga intr-un final sa isi dea acceptul pentru o colaborare. Se pare ca reusesc acest lucru. Calcule financiare spornice, cu belsug, pe care si le fac in weekend.

Sagetator

Luni si marti entuziasm si elan, sau speranta. Lucrurile merg bine, sau pur si simplu sunt intr-o stare sufleteasca tonica. Au si imaginatie si creativitate, ii ajuta si in afaceri, pentru ca vad solutii, sau se ocupa de activitatile care ii inspira si le fac bine. Pot primi si vesti bune pentru ei, chiar si medicale sau financiare. Pornesc bine in aceasta saptamana. Multa munca marti, miercuri si joi. Daca nu au chef de munca, nu e bine, pentru ca norocul le-a adus spiritul de datorie si spiritul de abnegatie. Daca nu pot face o treaba, sa se jeleasca pentru ca vor primi ajutor. In weekend, alaturi de partener sau au nevoie de cineva sa le fie alaturi.

Capricorn

Familia, viata privata sau interesele personale sunt accentuate luni si marti si stiu sa isi vada de ele, sau stiu sa vada ce le ameninta. Siguranta sub orice fel, inclusiv medical sau de stare de bine. Pot fi discutii in casa la inceput de saptamana privind confortul si responsabilitatile fiecaruia. Miercuri si joi, zile tensionate si vizeaza iubirea. Sentimentele lor fata de partner, dar si reactiile partenerului la sentimentele lor. Prea multa libertate, poate sunt si ei putin gelosi, sau nu inteleg planurile, perspectivele, viziunea de viata a partenerului si de aici poate se strica si niste scopuri comune. De aceea au nevoie sa mai lase de la ei in weekend, ca lucrurile sa mearga bine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 martie 2024. Fecioara trebuie sa fie atenta la sanatate

Varsator

Luni si marti sunt zile de informare. Au nevoie sa afle cum se face ceva. Poate fi o operatiune profesionala, sau poate fi altceva legat de descurcarea in viata. Se pot informa de la oameni care au reusit, sau pur si simplu stiu sa faca niste conexiuni, niste legaturi. Intalniri si discutii fructuoase si inspiratoare. Miercuri si joi, tensiuni privind confortul in casa, familie sau cu un membru al familiei care le da un pic agenda peste cap a saptamanii, dar simt nevoia sa intinda o mana de ajutor. In weekend este posibil sa calatoreasca, doar acolo unde le este drag.

Pesti

Bani, luni si marti. Discuta mult, gandesc noi cai de a prospera, de a castiga bani, sau de isi pune in valoare talentele, ca sa ajunga la bani si sunt foarte motivati sa dea mai mult din ei, pentru ca au ce da. Miercuri si joi, tensiunile si Luna Plina vizeaza cunoasterea si actele. Daca au idei valoroase la munca sau intr-o activitate pe care o desfasoara, trebuie sa se asigure ca au si un pic cadru legal foarte clar, de care pot profita acum, pentru ca le ofera niste usite. In weekend, multe discutii in familie pentru a stabili niste perspective de viitor. Planurile sunt mari, au incredere, dar e bine sa ramana cu picioarele pe pamant.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.