Mihai Voropchievici: Ce destin ai in functie de numarul karmei

Ce destin ai in functie de numarul karmei. Numerologul Mihai Voropchievici a spus ce destin avem in functie de karma.  Cea mai simpla modalitate de a ne calcula karma este cea din astrologia indiana.

“Aceasta este karma zilei de nastere pentru ca la total general karma cuprinde o multitudine de exemple. Noi ne referim la modalitatea din astrologia indiana de a depista karma. Iei ziua ta de nastere si scazi 1 (minus 1). Daca ai 2 ziua de nastere scazi 1 si karma ta este 1. Daca ai 11, 11 – 1 = 10. Aduni 1+0 si rezulta tot 1. Daca ai 17 zicem 17 – 1 = 16. Si la 1 + 6 rezulta karma finala 7”, a explicat Mihai Voropchievici.

Karma 0

Este karma celor care se afla la prima incarnare, la prima venire in lume. Karma este suma tuturor greselilor dintr-o viata anterioara, iar cei cu 0 nu au apucat sa faca greseli. Cei cu karma 0 au oportunitatea de a incepe o viata noua, fara defecte specifice. Ei sunt oameni foarte fericiti, pentru ca ei nu au cu ce incarcatura sa vina,

Karma 1

1 inseamna independenta, individualism, actiune. Toti cei care au karma 1 trebuie sa invete in aceasta viata ca in viata cealalta au avut 2 si au ajuns la 1. Ei au fost dependenti de altii in alt viata, pentru tot ce au facut au cerut aprobare, permisiune, iar acum sunt singuri: ei ei hotarasc, ei actioneaza, ei rezolva tot. Se sterge tot cu buretele si trebuie sa fie proprii stapani ai destinului si ai karmei lor.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru, care sunt visele care iti pot schimba viata

Karma 2

Sunt cei care nu au reusit sa se impuna intr-o viata anterioara, pentru ca au fost un 3. Ei erau un spirit liber, iar acum trebuie sa lucreze in echipa, sa invete asocierea, sa ofere ajutor, pentru ca daca vor face treaba asta este perfect. Pentru ei intuitia este talismanul norocos, pentru ca sunt extraordinari de intuitivi. Cu toate astea, pot face greseli, pentru ca ar putea sa ceara parerea unei alte persoane si sa fie indrumati gresit.

Karma 3

Acestia nu au reusit sa utilizeze creativitatea intr-o viata anterioara, dar acum trebuie sa devina creativi, veseli, versatili, liberi si sa faca toate nazdravaniile. Trebuie sa invete sa-si foloseasca darurile vietii intr-o directie clara. pentru ca tind sa se risipeasca in prea mare banalitati.

Karma 4

Este karma de munca pentru ca inainte au fost 5, adica au fost superficiali, au trecut peste toate, au luat in ras toate lucrurile, au fugit de munca grea. Acum trebuie sa invete sa fie ordonati, cu cat vor fugi de munca, cu atat vor munci si mai mult. Fiti ordonati si raspundeti la solicitari.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscopul Echinoctiului. Ce se intampla cu fiecare zodie pana la final de toamna.

Karma 5

Cei cu karma 5, intr-o viata anterioara s-au lasat in voia multor indeletniciri relaxante, dragoste, placeri. Nu-i asteapta o lege prea usoara acum cu karma 5. Realizeaza tarziu cate lucruri nu au facut la timpul lor, asa ca timpul irosit acum se razbuna pe ei. In aceasta viata trebuie sa invete valorificarea timpului la cote maxime, sa nu piarda o secunda.

Karma 6

Cei cu karma 6 si-au ignorat intr-o viata anterioara responsabilitatile familiale, au vrut sa traiasca liberi, ei cu gandurile lor, mai introvertiti, Nu au vrut sa aiba grija de membrii familiei. Asta e mai rau, pentru ca au plecat dintr-o familie, iar cand membrilor familei le-a fost greu, ei le-au intors spatele si au cea mai grea karma. Cu karma 6 vor trebui sa aiba grija ca se poate imbolnavi o persoana draga din familie si trebuie sa-si asume toate responsabilitatile

Karma 7

Acestia nu au reusit intr-o viata anterioara sa evolueze spiritual. In aceasta viata trebuie sa se apropie mai mult de valorile spirituale, sa accepte ca exista un Dumnezeu pe care chiar daca nu il vezi ii simti sprijinul in orice situatie critica. E o karma cu probleme in sensul ca trebuie sa te orientezi spre tot ce inseamna credinta, religie, dar totodata si spre intelegea minunilor spirituale a celor din jurul tau. Adica poti sa devii un mentor spiritual, sa explici altora ce inseamna credinta.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru saptamana 15-21 iunie 2020. Vine uraganul pentru Berbeci, rasare soarele pentru Sagetatori. Previziunile pentru toate zodiile

Karma 8

Nu au folosit cum trebuie banii intr-o existenta anterioara. Au fost risipitori sau au folosit banii in mod abuziv. Acum, cu cat incearca sa castige bani prin mijloace necinstite, cu atat pedeapsa pentru ei va fi mai mare. Deci trebuie sa castige bani in mod onest, cu munca proprie si din putinul pe care il castiga, din cand in cand, sa faca si opere de caritate, dar sa nu dea profitorilor.

Karma 9

Au evitat sa ii ajute pe altii intr-o existenta anterioara. 9 este cifra altruismului, el a fost mai zgarcit, nu a vrut sa ajute pe nimeni, nu a vrut sa colaboreze cu nimeni. Lectia adusa: invatati sa fiti umanitari, sa-i ajutati pe ceilalti si sa faceti acele lucruri, chiar daca nu va plac, cu incredere ca le faceti in folosul omenirii”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Autor