Mihai Voropchievici ne spune care este mantra pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici, celebrul numerolog, a prezentat mantrele pentru fiecare zodii. Acestea sunt propozitii, fraze, pe care daca le cunosti si ti le spui constant, viata ta se va imbunatati considerabil.

Iata mantrele pentru fiecare zodie:

“Berbec: Accepta prezentul, elibereaza-te de trecut si crezi in viitorul tau

Taur: Fa doar ceea de care te temi. Ai incredere in tine si spune-ti: eu pot

Publicitate

Gemeni: Ce nu e corect, nu face. Ce nu-i adevarat nu spune si fa intotdeaune ceva bun si pentru tine

Rac: Nu lasa emotiile sa te subjuge. Intuitia si Dumnezeu vor fi calauza ta

Leu: Vrei prim-planul mereu. Ai incredere doar in tine, nu te lasa influentat

Fecioara: Ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericita, dar ai incredere doar in tine

Balanta: Inima e busola, creierul e farul ce lumineaza drumul. Mergi pe intuitie si fii practic. Nu uita, pune totul in balanta

Scorpion: Bunatate prea multa, inima rupta. Mergi pe drumul tau, care e corect si drept.

Sagetator: Asculta tot timpul pentru ca nu tu detii adevarul si dreptatea

Capricorn: Invata sa te bucuri de viata. Nu-ti mai fa griji mereu

Varsator: Deschide sufletul, mintea si nu mai fi atat de rezervat. Iesi din carapacea testoasei tale

Citeste si articolul :   Horoscop 27 aprilie 2020. Stelele se aliniaza atat pentru dragoste, cat si pentru mici razboaie

Pesti: Gandind prea mult nu faci bine. Lasa-te dus de val cateodata” a spus Mihai Voropchievici.

Mantrele in dragoste pentru fiecare zodie

“BERBEC: Am incredere ca dragostea adevarata este deja pe drum catre mine si va ajunge in momentul potrivit. Sunt gata sa primesc aceasta iubire cu bratele deschise. Sunt gata sa invat sa iubesc cu adevarat si sunt gata sa-mi intalnesc sufletul pereche.

TAUR: In acest an, imi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanturile dificile, de toate obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche catre mine. Sunt pregatit sa traiesc in prezent, sa iubesc in prezent.

GEMENI: Sunt vrednica de iubire si merit sa primesc dragostea la care visez. In acelasi timp, invat sa am rabdare si fac tot posibilul sa contruiesc cea mai frumoasa relatie cu sufletul meu. sa ma descopar si sa invat cine sunt cu adevarat.

RAC: Sunt inconjurata de iubire si lucrurile merg asa cum trebuie sa mearga. Nu ma grabesc pentru ca stiu ca Universul are un plan magic cu mine sau pentru mine si ca ma asteapta ceva mult mai frumos decat am trait pana acum.

LEU: Stiu ca iubirea nu va veni cand imi doresc eu, ci cand sufletul meu va fi pregatit sa primeasca si sa ofere dragoste. Intre timp, ma bucur de acest drum pe care merg alaturi de sufletul meu. Invat sa ma iubesc pentru ceea ce sunt, sa-mi accept nu doar calitatile, ci si defectele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 iunie 2021. Balanta poate intampina probleme minore azi

FECIOARA: Nu doar eu caut sufletul pereche, ci sufletul pereche ma cauta pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta la un moment dat prin dragoste infinita, pura, sincera si adevarata.

BALANTA: Imi accept toate greselile pentru ca m-au ajutat sa ma dezvolt, sa ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lectie frumoasa de viata, care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregatit sa te cunosc.

SCORPION: In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru cat de multa iubire poate oferi sufletul meu. Nu grabesc lucrurile, ci astept ca timpul sa joace cartea si sa ma pregateasca pentru intalnirea cu marea dragoste.

SAGETATOR: Nu simt nevoia sa ma intorc in trecut pentru ca stiu ca nu mai pot schimba nimic. In schimb, privesc cu ochii plini de fericire si astept sa vad ce imi pregateste viitorul. Imi deschid inima pentru a iubi si a oferi iubire.

CAPRICORN: Inima mea nu minte, in sufletul meu creste o iubire pura, neconditionata, adevarata pe care merita sa o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum stiind ca in cele din urma, voi trai cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, rune 16-22 august 2021. Noroc mare pentru doua zodii

VARSATOR: Am invatat sa ofer iubire zi de zi in toate formele ei. Nu ma grabesc, nu alerg si nici nu cersesc dragoste. Cred ca sufletul meu merita ceva mult mai frumos decat visez eu si stiu ca la un moment dat, Universul imi va oferi acea iubire magica.

PESTI: Ii permit sufletului meu sa simta tot ce simte: durere, tristete, fericire, dezamagire, dar si iubire. Il invat sa aiba rabdare pe acest drum numit viata si ii arat cum sa se vindece. Accept tot ce traiesc pentru ca stiu ca totul se intampla cu un motiv. Si mai stiu ca iubirea ma cauta si ca in scurt timp ma va gasi.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.