Horoscop rune 8-14 martie 2021. Vesti bune pentru trei zodii

Horoscop rune 8-14 martie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop rune 8-14 martie 2021:

“Horoscop rune Berbec

Berbecul e sfatuit sa lase toate grijile si probleme legate de trecut, sa se pregateasca pentru o saptamana mai buna, mai eficienta, pot avea castig de cauza.

Horoscop rune  Taur

Publicitate

Taurul e sfatuit sa inceapa o viata noua, iar runa asta le ofera saptamana viitoare, pe toate planurile. Voi infloriti ca un boboc de garoafa, aveti o saptamana extraordinara.

Horoscop rune Gemeni

Atacati toate problemele in alta modalitate, schimbati calea de abordare a problemelor. Solutia e la voi, schimbarea tacticii.

Horoscop rune Rac

Racul e intr-o saptamana in care vin multe schimbari, dar una e foarte importanta cat de curand, exact pe dorintele voastre: ganduri bune si cu reusite majore.

Horoscop rune Leu

Leul intra intr-o saptamana de fertilitate si belsug, toate visele li se implinesc.

Horoscop rune Fecioara

Au o saptamana in care stabilesc clar ce vor, daca se muta cu serviciul sau cu casa.

Horoscop rune Balanta

Are o saptamana in care vorbesc mai putin, se invaluie intr-o aura de mister.

Horoscop rune Scorpion

Scorpionii au o saptamana in care trebuie sa-si mobilizeze toate fortele ca sa vada cine e el acasa, in societate, la locul de munca.

Horoscop rune Sagetator

Sagetatorii au o protectie divina, foarte multi ochi urati cu ganduri rele sunt atintiti asupra lor.

Horoscop rune  Capricorn

Au o saptamana de dialog, vor primi un mesaj foarte important, sa nu-l pierdeti si sa va para rau.

Horoscop rune  Varsator

Pentru Varsator, reusesc in sfarsit rezolvarea si nu fac consiliu de familie. Legea atractiei universale functioneaza, mai ascultati in jur. Se incarca cu negativitate si stres.

Horoscop rune Pesti

Pestii primesc vesti bune sau cadouri saptamana care vine. Pot primi si o suma de bani importanta. Sunt favorizati per total”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.