George Simion, prima reactie dupa anuntarea noilor restrictii din Bucuresti: “Nu mai suportam. Mergem pana la capat”

George Simion, liderul AUR,  a facut prima declaratie imediat dupa anuntarea noilor restrictii din Bucuresti. Deputatul vea sa scoata lumea in strada sa protesteze. Copresedintele AUR spune ca noile masuri afecteaza nu numai libertatea oamenior, dar si afacerile romanesti, ajunse la un pas de faliment din cauza restrictiilor.

George Simion s-a filmat in Centrul Vechi din Bucuresti, locul care va deveni iar pustiu din 8 martie, odata cu inchiderea reastaurantelor. Deputatul indeamna oamenii sa iasa in strada.

“Iar se instaureaza codul rosu, restrictii si inchiderea restaurantelor si afacerilor romanesti, parca programatic. (…)

Pe noi nu ne pun sa votam starea de alerta, pentru ca maine as vota iesirea din orice stare si revenirea la normalitate. Traim intr-o dictatura in care oameni fara nume decid pentru noi, pentru afacerile romanesti, pentru soarta copiilor nostri.

Publicitate

Publicitate

Nu avem cum sa ne manifestam in parlament si singura cale prin care putem atrage atentia este sa fim vocali. Trebuie sa fim foarte vocali, sa tipam daca e nevoie si sa va avem pe voi alaturi, in strada, protestand… pentru ca iar vin restrictiile, iar vin interdictiile si nu mai suportam Mergem pana la capat!” – a spus George Simion.

Citeste si articolul :   Vesti proaste din Italia. Guvernul impune restrictii dure

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatia de Urgenta a anuntat noi masuri dupa cresterea ratei de incidenta si intrarea Capitalei in scenariul rosu – restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, salile de jocuri de noroc cafenelele si cluburile se inchid din nou incepand din aceasta noapte.

In sedinta CMBSU s-au stabilit masurile care se vor aplica in Capitala, dar si perioada de valabilitate a acestora.

– Interzicerea activitatii in cinematografe, sali de spectacole, inclusiv a manifestarilor in aer liber.

De asemenea, in unitatile de invatamant, participarea la ore se va desfasura conform documentului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.