George Simion a facut anuntul chiar in Parlament: “Noi cei de la AUR nu vrem acesti bani, nu vrem 4 milioane de euro”

George Simion, liderul AUR, a declarat in plenul reunit al Parlamentului, ca parlamentarii AUR vor vota bugetul doar daca Guvernul renunta la banii pentru partide.

„Banii de la partide de ce nu ii taiati? Votam bugetul daca taiati banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acesti bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat liderul AUR.

De asemenea, George Simion a criticat dezbaterile legate de buget

„Asta e tara lui impozit Voda, la noi toti perceptorii sunt la moda, nu mai avem nici scoli, nici spitale, dar tot platim la taxe infernale. Ati vorbit despre bugetul Romaniei si in ultimele zile am stat intre acesti pereti goi pentru a aduce amendamente. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucam de-a parlamentarismul. Ne facem ca facem. Nu e corect fata de o tara care nu are scoli si spitale si nu mai produce nimic”, a mai declarat George Simion.

Publicitate

George Simion, critica dura la adresa lui Florin Citu pentru banii alocati administratiilor locale.

„Domnul Citu, vorbeati de PSD, dar 380 de milioane ii impartiti tot la PNL, USR si UDMR. Asta nu e tot populism?”, a mentionat deputatul AUR.

Luni au inceput dezbaterile in plenul reunit al parlamentului pe proiectul de buget pentru anul 2021. In plenul reunit a venit si prmierul Florin Citu pentru a sustine proiectul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.