Clotilde Armand, un nou scandal: ”Exista o mare provocare”

Clotilde Armand, un nou scandal! Primarul Sectorului 1 vrea sa elimine “supraglomerarea din clase”, Armand vrea sa desfinteze Institutul Levantului

“Exista o mare provocare pentru scolile din Sectorul 1 care sunt tot mai aglomerate. Ne dorim ca, in cel mai scurt timp posibil, sa eliminam supraglomerarea din clase pentru ca elevii nostri sa invete in conditii civilizate. Am trecut astazi pe langa o cladire situata la cativa metri de Arcul de Triumf. Cladirea se numeste Institutul Levantului. In perioada in care Romania era condusa de

Dragnea a fost infiintat acest Institut de Studii Avansate a Culturii si Civilizatiei Levantului condus de fostul presedinte al Romaniei – dl. Emil Constantinescu.

Ce face aceasta institutie?! Nimeni nu stie. Se stie doar ca institutia plateste salarii anuale de peste 500 de mii de euro. Pentru ce?!

Sa revenim insa la scoli. Avand in vedere deficitul unitatilor de invatamant din Sectorul 1, propun sa preluam noi cladirea in care functioneaza in prezent Institutul Levantului si sa o transformam intr-o scoala. De exemplu: aici poate functiona Scoala Pia Bratianu Nr. 2 (pentru cine nu stie, la scoala Pia Bratianu elevii invata in trei schimburi). Trebuie sa investim in viitorul copiilor nostri si sa lasam la o parte sinecurile din trecut”, a scris primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Ministrul Transporturilor:Tronsonul Cristian-Predeal al autostrazii Comarnic-Brasov, gata in noiembrie

”Institutele de studii avansate sunt investitii in viitor. Fie ca sunt subventionate de stat, fie ca sunt finantate din surse independente, fie ca au surse mixte de finantare, toate si-au conservat independenta si toate pornesc de la aceeasi imagine fondatoare (…).

De ce n-ar indrazni si Romania sa se inscrie in acest concern al natiunilor vizionare, atata vreme cat oamenii sunt una dintre cele mai bogate resurse pe care le are si mii de tineri romani imbogatesc intelectual tarile adoptive?”, scrie pe site-ul Institutului.

Autor