Liviu Dragnea trece prin momente grele: “Colegii din partid sunt lasi si se fac ca uita”

Se pare ca Liviu Dragnea trece prin momente grele la Rahova. Codrin Stefanescu a povestit pe Facebook ceea ce se intampla cu fostul lider PSD.

„Am promis ca va tin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sanatatea, nici emotional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseara, la telefon, ca nu trebuie sa cedeze in fata sistemului! E iubit, asteptat de familie si prieteni, suntem alaturi de el!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Fostul secretar PSD spune ca Liviu Dragnea nu este treata pentru problemele de sanatate pe care le are.

„Am inteles ca nu e scos la munca, desi are o hotarare judecatoreasca in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sanatate, nu se aplica nici o lege in ceea ce-l priveste! Abuzurile continua, nimeni nu ia pozitie publica! Iau eu, daca colegii din partid sunt lasi si se fac ca uita! Are nevoie de sustinere si de o vorba buna!

Cei care vor sa-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Soseaua Alexandriei nr 154, sector 5, Bucuresti, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sa-i scrieti! Nu lasati un patriot aflat la ananghie!”, a mai scris Codrin Stefanescu pe contul sau de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.