Marcel Ciolacu, atac dur in Parlament: “Chiar nu iti e rusine sa vii sa ne spui ca noi furam”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca partidul pe care il reprezinta va face orice ca bugetul prezentat de Guvernul Citu sa nu fie adoptat in formula inaintata de Executiv.

De asemenea, Ciolacu a avertizat ca toti reprezentanti de seama ai PSD vor iesi in strada, pentru a se alatura protestelor.

“Bugetul prezentat de Premierul Florin Citu este o rusine pentru Romania si incalca legea, iar parlamentarii social-democrati nu vor vota un astfel de buget”, a mentionat liderul Social Democratilor, Marcel Ciolacu, in plenul reunit al Parlamentului.

“Sunteti la guvernare de un an si jumatate, in diverse formule, dumneavoastra fiind ministru de Finante pe timpul domnului Orban si acum prim-ministru.

Stiti la fel de bine, domnule Citu, ca nu a guvernat PSD Romania in ultimii 30 de ani. Stiti ca PSD nu mai are niciun reprezentant in CA-urile statului roman, in acest moment sunt nepoatele, amantele si politrucii dumneavoastra.

Publicitate

Ati avut grija sa ii schimbati pe toti si sa ii puneti pe ai dumneavoastra”, a mai spus Ciolacu.

Citeste si articolul :   Anunt de la Guvern. Cat mai stam in starea de alerta

Ciolacu l-a calificat pe Ludovic Orban drept “ultimul brontozaur al politici romanesti de 30 de ani”.

“Am inteles ca PSD-ul fura. Nu era PSD-ul formatiunea politica ce ne-a tinut pe toti in casa in timp ce voi furati.

Toate dosarele sunt la DNA. Chiar nu iti e rusine sa vii sa ne spui ca noi furam? Bugetul este o rusine pentru Romania, este un buget in care nu ati considerat oportun sa investiti in Educatie, Sanatate sau sa cresteti alocatii si pensii conform legilor in vigoare”, a spus Ciolacu la adresa premierului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.