Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvern: “Spitalele tarii continua sa arda, ei continua sa ne minta”

Marcel Ciolacu, presedintele Social Democratilor, a spus ca PSD va depune un amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protectie impotriva incendiilor.

“Spitalele tarii continua sa arda, ei continua sa ne minta ca totul e in regula.

PSD va depune #amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protectie impotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament si pentru a rezolva situatia minerilor din #ValeaJiului.

Sper ca liderii Dreptei sa aiba mintea de pe urma si sa le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocati in functie de prioritatile romanilor, ci in functie de prioritatile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problema a tarii, ci deficitul vostru de grija fata de #viata romanilor”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Ciolacu a catalogat proiectul de buget propus de Guvern drept “o tampenie”.

“Nu poti sa ai crestere economica cand ai austeritate si tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate in ultima clipa acest guvern isi da seama ca proiectul de buget cu taieri si cu austeritate e o tampenie”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

De asemenea, liderul PSD a vorbit si despre situatia minerilor.

“Am vorbit mai devreme cu cei din Valea Jiului si am vazut care este starea de spirit a oamenilor. Minerii de la Lupeni, alaturi de cei din Vulcan si Livezeni, nu cer mariri de salarii, ci doar #plata muncii lor. E dreptul lor si sunt alaturi de ei!

Acesti oameni nu trebuie umiliti, ei vor doar #dialog si sa fie tratati cu demnitate si respect pentru munca lor.

In 2019, Guvernul PSD a dat OUG 60, care asigura supravietuirea mineritului in Valea Jiului si locurile de munca pentru mii de familii. Actualii guvernanti nu fac nimic in afara de a taia si distruge”, a scris Ciolacu intr-o alta postare pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.