Olguta Vasilescu, veste crancena pentru romani: “Bomba sociala va fi in toata tara”

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu spune ca Florin Citu si-a platit „datoriile catre primarii care l-au sustinut la Congres” iar conducerea Craiovei nu poate asigura plata asistentilor personali si indemnizatiile persoanelor cu handicap, unde „Guvernul trebuia sa asigure 90% din sume”.

„Domnul Citu si-a platit datoriile catre primarii care l-au sustinut la Congres. Nu vom mai putea asigura plata asistentilor personali si indemnizatiile persoanelor cu handicap, unde Guvernul trebuia sa asigure 90% din sume, obligatie legala”, a spus Lia Olguta Vasilescu.

Va fi un an dezastruos

De asemenea, primarita social democrata spune ca acest an „va fi dezastruos”, in contextul in care municipalitatea nu va mai avea posibilitatea sa subventioneze pretul la gigacalorie de la 1 ianuarie.

Publicitate

„Anul acesta va fi un an dezastruos, pentru ca nu putem asigura plata persoanelor cu handicap. Aici s-a ajuns, aici ne-a adus aceasta guvernare. Nu vreau sa ma gandesc, de la 1 ianuarie, ce bomba sociala va fi in toata tara, in ceea ce priveste achitarea facturilor de intretinere, pentru ca de la 1 ianuarie nu vom mai avea posibilitatea legala, noi, municipalitatea, sa subventionam pretul la gigacalorie”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Aceasta a declarat ca a solicitat 7 milioane de lei pentru transportul gratuit al elevilor, fiind prevazut in Legea Educatiei faptul ca Guvernul trebuie sa subventioneze transportul respectiv. Totusi, nu a fost acordat niciun ban, spune aceasta.

Florin Citu, criticat de Marcel Ciolacu

„Au condamnat populatia Romaniei la cea mai crunta iarna din ultimii 30 de ani. Iohannis si Citu au ales sa se poarte cu propriul popor mai rau decat dictatorul Nicolae Ceausescu. Romanii vor sta in bezna si frig pentru ca acesti iresponsabili si-au platit din banii romanilor functiile lor de la Congresul PNL. Peste 150 de milioane de euro din banii publici au fost dati mita pentru primarii PNL care l-au votat la congres pe Citu cu mana la nas. Restul administratiilor locare care au cerut disperate bani pentru incalzire, spitale si scoli nu au primit nici pentru hartie igienica. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis si Citu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.