Marcel Ciolacu, prima reactie dupa demiterea Guvernului Citu: “L-am zburat”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a spus astazi, dupa votul motiunii de cenzura, in urma caruia guvernul Citu a picat, ca aceasta este victoria romanilor.

“Am promis, am votat, l-am zburat”, a scris presedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina deFacebook, marti, dupa ce “Guvernul Citu a fost demis cu un scor fabulos – 281 de voturi”.

“Guvernul Citu a fost demis cu un scor fabulos – 281 de voturi! Este victoria voastra, a tuturor romanilor”, este mesajul ce insoteste poza respectiva.

Publicitate

Guvernul Citu a fost demis marti. 281 de parlamentari au votat pentru motiunea de cenzura a PSD. Este vorba despre senatori si deputati de la PSD, USR si AUR.

Motiunea de cenzura a trecut, marti, iar premierul Florin Citu a picat cu 281 de voturi, moment in care s-au auzit aplauze in plen.

Marcel Ciolacu, inainte de votul din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura.

„Astazi facem dreptate pentru romani. Guvernul Citu va pleca acasa. PSD a castigat alegerile. Nu imi aduc aminte ca romanii sa fi trimis stanga in opozitie. A fost trimisa de presedintele Iohannis. Sper ca sunteti de acord, domnule Barna. Sper sa nu va cada bilele de vot astazi”, a spus Ciolacu.

„Domule Citu, trebuie sa plecati astazi pentru ca nu ati guvernat. Noua luni v-ati batut pentru sefia PNL si astazi ati ajuns presedinte peste un hoit politic. A ajuns PNL sa miroasa a PNTCD. Ati distrus tara in lupta absurda pentru ciolan. Echipa castigatoare este echipa ucigatoare. Ati jucat golf cu vietile romanilor”, a adaugat el.

Citeste si articolul :   Florin Citu, mesaj EMOTIONANT dupa disparitia lui Ivan Patzaichin: "Iti multumim pentru tot"

„Romanii mor carbonizati in spitale. Iohannis ne spune relaxat ca statul a esuat. Statul a esuat pentru ca romanii au ajuns sa se teama de lucrurile care trebuie sa ii salveze. Romanilor le este frica sa mai mearga la spital. Voi ati esuat. Tu, Florin Citu, ai esuat „big time”. Romania esuata e singurul proiect politic care va ramane in urma PNL”, a mai spus presedintele PSD.

„Domnule premier, ce ati facut toata vara? Nimic. V-ati luptat cu Orban pe functii fara sa va ocupati de pandemie. Ati inaugurat valul patru cu congresul vostru penibil, iar acum mai aveti tupeul sa ne cereti responsabilitate si sa bagati noi restrictii. Ati distrus campania de vaccinare. Testarea de ce ati scos-o?

Nimeni nu va mai crede. Sunteti total rupt de realitate. Nu cu 100 de lei o sa va salvati. Ati ajuns cel mai detestat om din Romania. Acasa!”, a mai spus Ciolacu.

„Romania moare de foame la propriu. Oamenii nu au nevoie de supereroi, ci de salarii si pensii decente, de scoli si spitale, de caldura si apa calda. Oamenii au nevoie de respect. Oamenii s-au saturat de voi. Ma uit la domnul Barna. Aveti sansa astazi sa va spalati pacatele. Aveti sansa sa va recunoasteti pacatele. Trebuie sa trimitem acasa acest guvern si sa salvam Romania. Florine, Superman, ai cazut in cap. Zboara acasa lin”, a incheiat Ciolacu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.