Florin Citu, anunt de ultim moment despre Pasaportul pentru vaccinare

Florin Citu, premierul Romaniei,  a afirmat ca discutia despre un pasaport de vaccinare este prematura, campania de vaccinare fiind la inceput la nivel european.

”In momentul in care ai doar un inceput al campaniei de vaccinare nu poti sa vorbesti despre un pasaport pentru vaccinare”, a declarat premierul, mentionand ca Guvernul nu are mandat sa discute cu alte guverne in acest sens.

”Nu avem aceasta discute in acest moment, este prematur. In momentul in care ai doar un inceput al campaniei de vaccinare nu poti sa vorbesti despre un pasaport pentru vaccinare. Daca vom avea toata populatia vaccinate, atunci da”, a mentionat Florin Citu.

Premierul Romaniei:”Nu exista niciun astfel de mandate la nivel de Guvern”.

”Guvernul nu a dat un astfel de mandat niciunui ministru. Opinia in acest moment ste ca nu putem sa discutam despre asa ceva. Cand avem doar o mica parte din populatie, chiar daca noi suntem printre tarile avansate din Uniunea Europeana care au o campaiede vaccinare de success”, a mai spus seful Executivului.

Se impun noi restrictii, avand in vedere cresterea numarului e cazuri?

”Este adevarat, am vazut si eu si am vazut si pe strada oameni care au inceput sa se relaxeze si sa nu mai poate masca, ceea ce nu ne putem permite. (…) Nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile . Trebuie sa respectam toate regulile de pana acum, daca nu vrem sa pierdem ceea ce am castigat”, a mentionat premierul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.