Soasoaca, reactie incredibila in ziua cand s-au inregistrat peste 14.000 de cazuri de COVID: “Ce consumi, Citule? Starea de alerta nu mai exista”

Sosoaca sustine ca, dupa demiterea Guvernului Citu, starea de alerta nu mai este valabila in Romania. Fosta senatoare AUR, spune ca o posibila prelungire a ei trebuie votata in Parlament, orice alta optiune ducand la un act fara valoare legala.

“STAREA DE ALERTA NU MAI EXISTA!

Odata cu demiterea Guvernului Citu, s-a terminat cu starea de alerta. Guvernul interimar nu poate sa prelungeasca starea de alerta, avand in vedere dispozitiile art. 110 alin. 4 Constitutie.

Presedintele lor nu a numit un prim-ministru interimar, astfel ca la acest moment avem o tara neguvernata. Presedintele lor e mai preocupat de golf, decat de guvernarea tarii, nu ca ar fi fost vreodata preocupat de ea. Citu, incultul juridic si incompetentul-sef, care inca se mai crede prim- ministru, a semnat o hotarare care sa prelungeasca starea de alerta, numai ca nu poate, nici macar un interimar nu poate, ca nu vrea ea, Constitutia! Nici chiar daca vrea Arafat, cel fara de Constitutie! (Voi consumati impreuna sau separat?) Mai mult decat atat, nenea Citu nu poate semna nici hotarari CNSU… chiar daca se crede Superman….ce consumi, Citule??? M-am repetat???? Pai da’ nu se mai poate!

Nene Citu, un guvern demis ..adica si mataluta, nu mai poate sa indeplineasca decat “actele necesare pentru administrarea treburilor publice, pana la depunerea juramantului de membrii noului Guvern.” Art..48 din Codul administrativ mentioneaza ca membrii Guvernului sunt obligati sa isi indeplineasca mandatul cu respectarea Constitutiei si a legilor tarii, precum si a Programului de guvernare acceptat de Parlament. Ce facura desteptii din Guvern, incercand sa pacaleasca Constitutia? CNSU a emis o hotarare prin care propune prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. Hot 80/ 06.10.2021. Numai ca prim-ministrul demis Citu nu mai putea sa semneze aceasta hotarare, ca nu mai era prim-ministru si pt ca Presedintele lui nu a desemnat un interimar!

Publicitate

La data de 07.10.2021 Guvernul demis si nenumit interimar decide prelungirea starii de alerta pt inca 30 de zile. Numai ca, ce sa vezi, Bode isi da seama acum de ce am insistat noi atata sa il demitem mai repede: pt ca un Guvern demis, nici macar interimar, nu putea sa prelungeasca starea de alerta. Nici un Guvern interimar nu poate. Si uite cum, Presedintele lor, jucandu-se cu mingiutele de golf, ne facu un bine major.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca revine: „Romania fierbe rau de tot, mamaliga da in clocot"

Acum, Bode cu niscaiva juristi s-au gandit sa dreaga busuiocul….si au gasit o smecherie, o prelungesc cu aceleasi interdictii din septembrie 2021, adica repeta hotararea anterioara. Bode recunoaste singur-singurel ca au puteri limitate si nu poate impune noi restrictii. Pai si atunci, mai baiatule, cum prelungesti tu hotarari cu restrictii, tu care nici interimar nu esti numit?

Bai baieti, eu stiu ca voi umblati cu fofirlica si sunteti obisnuiti sa prostiti pe toata lumea pt ca serviciile va apara spatele, atata timp cat le umpleti conturile si le dati bogatiile tarii, si mai indepliniti si ordine impotriva poporului roman, dar voi nu vedeti ca noi, avocatii, suntem cu ochii pe voi ca pe butelie? Nici mama CIA-ului, MOSSAD-ului, FSD-ului si care or mai fi, nu va mai scapa de vigilenta noastra!

Dragi compatrioti, casatoriti-va, iubiti-va, intrati unde vreti, cum vreti, s-a dus alerta! Nimeni nu va poate cere niciun pass, nimic! Si daca mai fac pe nebunii, umpleti-i de dosare penale pe toti: politisti, jandarmi, patroni si vanzatori, paznici etc.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca s-a dezlantuit: „Este obligatoriu sa iesiti in strada, solicit exhumarea tuturor mortilor de covid"

Plimbati-va la orice ora din zi si din noapte. Spitalele sunt obligate sa consulte pe toata lumea, ca d-aia platim taxe si impozite! Gata si cu vaccinarea! Puneti mana si aplicati tratamente in spitale! S-a terminat si cu soldele de 30.000 euro la medici. Jos cu manipularea si minciunile, ca s-a terminat. Citule, te astept in Parlament cu o noua cerere de instituire a starii de alerta! Jar mancati! JOS MASCA!”, scrie Sosoaca pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.