Dupa ce a dansat si a strigat cat au tinut-o puterile la manifestatiile anti-masca, Diana Sosoaca a gasit solutia salvatoare.

Diana Sosoaca, fosta senatoare AUR, a gasit solutia pentru a iesi din pandemie. Aceasta crede ca pandemia poate fi combatuta… prin iubire.

”Ceea ce va schimba Romania va fi iubirea, dragostea, nu restrictiile, nu amenintarile. Luati-va in brate si fiti romani. Iubiti-va, avem nevoie de dragoste. Romanii au nevoie de dragoste. Parerea mea si a psihologilor cu care am vorbit este ca cei de la putere, acesti guvernanti lipsiti de empatie si de orice moralitate, nu au fost tratati cu dragoste in copilarie” a declarat Sosoaca in direct la Antena 3.

Omul de afaceri Cornel Tabcaru, in direct din Costa Rica, a pus-o la punct. “Esti fata desteapta, dar esti rea de gura. Nu mai vorbi atat de tare.”

”Ma mai aprind si eu. Ma ambalez, dar nu cu rea intentie” a spus Sosoaca.

”Nu sunt singura. Atat pot sa va spun. Azi le-am cerut tututror care imi cereau sa fac un partid sa aiba putintica rabdare, vorba lui Caragiale”.

Citeste si articolul :   Amenda de 5000 de lei pentru ca a mers sa cumpere mancare. Ce au spus politistii

Se coace un alt partid? a intrebat Razvan Dumitrescu.

“Nu. Nu se coace un alt partid. Se coace eliberarea Romaniei. Serviciile stiu foarte bine. De aceea nu spun mai mult. Ii las sa fiarba.” a mai spus Sosoaca.

“Oameni din institutii si ministere imi dau informatii”

“Am foarte mare curaj si-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le multumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneti voi, sursele – care m-au ajutat si ma ajuta.

Inclusiv in interiorul institutiilor si ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informatii pe care le-am folosit in instanta, anul trecut, impotriva amenzilor.”

Autor