Monica Pop, revoltata: “COVID-19 nu e singura boala de pe pamant. E razboi!”

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, medicul Monica Pop, se arata revoltata de faptul ca policlinicile si cabinetare dentare au fost inchise in aceasta perioada, explicand ca, in acest mod, se vor supraaglomera camerele de garda din spitale.

In plus, „COVID-19 nu e singura boala de pe pamant!„, spune medicul.

Pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, autoritatile au decis ca in aceasta peioada cabinetele dentare si policlinicile sa fie inchise.

„Lasati policlinicile si cabinetele dentare sa functioneze!

Publicitate

Sunt multi alti pacienti in tara asta, nu numai cei cu COVID-19. Nu e singura boala de pe pamant! Daca nu se vrea sa-i pierdem, ei trebuie sa aiba unde se adresa pentru consult si tratament. Cu masurile de rigoare. Si program adaptat!

Cui foloseste inchiderea policlinicilor? De ce sa fie supraaglomerate Camerele de Garda ale spitalelor si UPU?! La policlinici si cabinete sunt medici, cu experienta. E mare nevoie de ei, acum mai mult decat oricand! E razboi!”„, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Protest in pandemie. Israelienii au iesit in strada dar au respectat distantarea sociala

https://www.facebook.com/drmonicapop/posts/2720044684699788

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.