Mihai Voropchievici, horoscopul spiritual. Care este destinul fiecarei zodii

Mihai Voropchievici, horoscopul spiritual. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici,  ne spune care este menirea spirituala a a oamenilor, potrivit fiecarei zodii in parte.

“HOROSCOP BERBEC: Berbecul are menirea de a face cunoscute procuncile divine.

HOROSCOP TAUR: Taurii sunt inzestrati cu puterea de a transforma orice samanta in substanta – pot sa tranforme ceea ce invata in ceva palpabil si valoros.

HOROSCOP GEMENI: Gemenii atrag intrebarile fara raspuns ca un magnet. Nu intotdeauna primesc raspunsurile pe care le doresc, dar sunt intr-o permanenta cautare de raspunsuri.

Publicitate

HOROSCOP RAC: Racii au harul de a raspandi emotie acolo unde se afla.

Mihai Voropchievici, horoscopul spiritual. Care este destinul fiecarei zodii

HOROSCOP LEU: Leii au menirea de a arata stralucirea intregii creatii a divinitatii. In acelasi timp sunt constienti ca si mandria caracteristica lor vine tot de la Divinitate.

Publicitate

HOROSCOP FECIOARA: Fecioarele au menirea de a creea tot ceea ce omul faureste in lume.

HOROSCOP BALANTA: Balantele au menirea de a-si ajuta semenii sa fie constienti de indatoririle lor fata de ceilalti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 mai 2021. Aceasta zi este in fovoarea tuturor semnelor zodiacale

HOROSCOP SCORPION: Scorpionii au primit puterea de a se inocula in mintile oamenilor. Totusi, nu au permisiunea sa vorbeasca despre ceea ce invata cand fac acest lucru.

HOROSCOP SAGETATOR: Sagetatorii au misiunea de a-i face pe oameni sa rada, sa traiasca bine.

HOROSCOP CAPRICORN: Capricornii au menirea de a-si invata semenii care e valoarea muncii.

HOROSCOP VARSATOR: Varsatorii sunt vizionarii omenirii. Puterea lor consta in faptul ca deslusesc toate posibilitatile grandioase.

HOROSCOP PESTI: Pestii au cea mai grea misiune dintre toti – misiunea lor este sa poarte pe umerii lor toate suferintele oamenilor.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.