Horoscop zilnic, 2 decembrie 2022. Dati atentie micilor semne

Ar trebui sa fiti atenti la micile semne care va inconjoara si sa va certati mai putin cu ceilalti.

Berbec

Este timpul pentru o relatie serioasa, logodna sau chiar casatorie. Ai ajuns in momentul in care trebuie sa iti intemeiezi propria familie. Cautati dragostea adevarata sau intrebati-va daca este chiar persoana de langa voi. Ganditi-va daca este jumatatea, iar daca nu considerati ca puteti intemeia o familie cu acea persoana, nu trebuie sa mai pierdeti timpul.

Taur

Publicitate

Cu cat te uiti mai mult la ce au acumulat ceilalti, cu atat vei fi mai nemultumit. Ia-ti constientizarea inapoi la tine. Admite ca averea ta nu se masoara in termeni materiali. Sfat: Fii constient de tine si de lucrurile pe care le-ai dobandit. Nu te compara cu nimeni.

Gemeni

Te asteapta o aventura sau chiar o dragoste serioasa, o iesire din cotidian este ceea ce ai nevoie. Profita de orice portita care te poate duce intr-o vacanta sau intr0-un cerc de prieteni nou. Sfat: Lucrurile se schimba, schimba-te si tu o data cu ele.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Horoscop pentru noiembrie 2021, cu Ginette Blais. O luna grozava pentru trei zodii

Rac

Lasa-i pe ceilalti sa ia decizii pentru ei. Este exact ceea ce aveti nevoie astazi. Deveniti putin „invizibil”, nu fiti atenti la tam-tam si nu incercati sa ajutati absolut pe toata lumea. Gandeste-te la tine si la nevoile tale. Sfat: Recupereaza-ti puterea.

Leu

Daca totul miroase, are gust si se simte diferit, atunci asa ar trebui. Nimic din ceea ce trece prin focul alchimic nu este la fel. Accepta noul tu. Acceptati aceasta noua realitate. Sfat: este timpul sa rescrieti scenariul vietii.

Fecioara

Publicitate

Faceti o pauza in acest moment, asezati-va si analizati ce se intampla cu adevarat. Meriti sa fii alaturi de cineva care este la fel de dedicat ca tine si care promite sa iti stea alaturi in cele mai aprige furtuni.

Balanta

Motivul pentru care ne agatam de relatiile care ne fac nefericiti si de locurile de munca care ne epuizeaza rezervele este pentru ca nu credem ca putem face mai bine. Se pare ca ar trebui sa strangi degetele si sa renunti la rutina de care te tii atat de mult. Sfat: esti pe drumul cel bun!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 septembrie 2020. Zi norocoasa pentru Rac si Berbec

Scorpion

Nu trebuie sa ai intregul plan in mainile tale. Nimeni nu face asta. Fa primul pas catre necunoscut. Dar amintiti-va, nu va puteti schimba libertatea cu o viata care arata bine doar pe hartie. Sfat: recastiga-ti libertatea.

Sagetator

Iti doresti totul si le vrei chiar acum. Ai nevoie de casa visurilor tale, de o barca si de o duzina de caini. Nu ar trebui sa te multumesti cu mai putin, dar mai intai trebuie sa-ti rezolvi relatiile cu ceilalti. Sfat: vrei totul deodata si acest lucru este bun pentru ca va impune multa munca.

Capricorn

Schimbati atentia, numarati-va succesele. Acest lucru va va ajuta sa realizati ca nu numai supravietuiti, ci si prosperati si ca soarta este si de partea voastra. Sfat: numara-ti binecuvantarile si inmultiti-le cu zece.

Varsator

Universul are un mare simt al umorului, nu-i asa? Tocmai cand esti gata sa pleci la drum, el decide sa-ti trimita o curba. Exista o singura modalitate de a face fata acestui lucru. Razi in fata esecurilor, pentru ca doar bucuria sincera te ajuta sa traiesti. Sfat: Uneori trebuie doar sa razi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 aprilie 2023. Zi productiva pentru Berbec

Pesti

Deveniti una cu haosul. Daca ceva nu are sens pentru tine acum, spoate ca asa trebuie sa fie, nu incercati sa intelegeti ceea ce nu este posibil. Fii tu insuti, dar tine cont totusi de starea ta. Poate ar trebui sa vezi un medic. Sfat: Acordati atentie sanatatii voastre fizice si mentale.

Publicitate

Autor