Fara sa tina cont de restrictii, hotelurile din Baile Felix arata ca statiunea Mamaia in varf de sezon.

Hotelurile din Baile Felix arata ca statiunea Mamaia in plina vara.

Astfe, in piscinele exterioare, cu apa termala, oamenii s-au inghesuit fara frica, sa danseze si sa bea cocktailuri. In costume de baie, femeile s-au acoperit de spuma, iar barbatii lor au gasit un motiv intemeiat sa petreaca – vine 8 martie.

Peste 1.000 de turisti se afla in acest moment in Baile Felix. Acestia prefera locurile aglomerate, in care sa se distreze alaturi de alti turisti.

Publicitate

Intr-un hotel cu bazin exterior, rasuna muzica la maxim, iar pe margine, administratorii au adus cocktailuri pentru femei.

“Da, cel mai frumos cadou, le multumim la soti. Suntem sanatosi si plini de libertate. Si ne place”, a declarat o femeie.

“La multi ani! La multi ani de Ziua Femeii! Tot ce-si doresc si multa sanatate”, a spus un turist, potrivit Stirile Protv

In zona se afla si piscine exterioare cu apa calda in care s-a putut pastra distanta sociala.

Citeste si articolul :   Filmele lansate exclusiv online vor fi eligibile, anul acesta, pentru Oscar

“Noi am lansat inca din luna decembrie niste pachete de servicii pentru Valentine’s, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie. Pachetul de 8 Martie contine 2 nopti de cazare, cu masa, o cina romantica, in seara aceasta, si un rasfat la zona de piscina si aquapark”, a declarat Dumitru Fechete, directorul unui complex balnear.

Pentru pachetul de 8 Martie, camerele au costat intre 1.100 si 1.700 de lei de persoana.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.