Rune 7-13 iunie 2021. Rabdare, protectie divina si vesti bune

Rune 7-13 iunie 2021. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, a prezentat previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa aflam din randurile de mai jos ce vesti ne aduc astrele, in functie de zodie.

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici:

“Berbec

Berbecul intra intr-o saptamana de protectie divina, impotriva relelor, toate necazurile si toti ochii rai, barfitori.

Publicitate

Taur

Taurul trebuie sa se relaxeze in perioada urmatoare si sa isi dea seama sau sa inteleaga ca cineva, foarte apropiat lui, are o stare de sanatate excelenta. Sa nu isi mai faca griji, pentru cei apropiati.

Gemeni

Gemenii sunt sfatuiti sa aiba rabdare, sa nu forteze mana norocului, pentru ca toate surprizele placute sunt pregatite numai pentru acei Gemeni care stiu sa astepte si sa aibe rabdare.

Rac

Racusorul a intrat in atentia celor dragi. Vor primi vesti bune, dar s-ar putea sa primiti si un cadou surpriza sau o suma de bani.

Leu

Vesti bune pentru Lei, fertilitate si belsug.

Citeste si articolul :   Astrologii au facut anuntul! Ce zodii vor avea noroc inainte de sfarsitul lunii septembrie

Fecioara

Fecioara intra in atentionare, trebuie sa aiba si putere si tarie si forta sa depaseasca o saptamana mai grea. Este o saptamana mai grea din toate punctele de vedere. Te poate incerca pe sanatate, financiar, la un loc de munca si te pune in discutii, sau daca esti o fecioara cu gura mare, este posibil sa fii pusa pe liber.

Balanta

Balantele trebuie sa isi consolideze pozitia in societate si acasa. Saptamana Toate Balantele sunt intr-o saptamana de afirmare.

Scorpion

Peste Scorpion a dat necazul. Are o dragoste noua, fierbinte, pasionala.

Publicitate

Sagetator

Sagetatorii sunt pregatiti sa isi faca bagajele. Astrele anunta o calatorie.

Capricorn

Pentru Capricorni, se anunta o vijelie. Au toate fortele sa sustina o batalie. Ramaneti calmi, nu va certati, iar astfel se rezolva totul fara disputa, fara cearta si fara ton ridicat.

Varsator

Varsatorii trebuie sa lase toate problemele din trecut si sa se pregateasca pentru o saptamana de vis.

Pesti

Pestisorii au parte de o schimbare foarte importanta acasa. De trei saptamani este pregatita si o sa vedeti ca se intampla ceva foarte frumos acasa la voi”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Citeste si articolul :   Fecioara : Horoscop pentru ianuarie 2021

Meteo din batrani pentru luna iunie, cu Mihai Voropchievici

“Ca sa tina trendul lunii mai, pe 1 iunie ploua. Pe 2 iunie e senin. Pe 3, mai vine o ploicica, asa, ca sa mai inmoaie un pic atmosfera, iar pana pe 10, e amestecat. Cand e cald, cand e ploaie, cand e soare, cand e frumos.

Pe 11 in schimb, vine un norulet care ne supara un pic si declanseaza pentru data de 12 , vant friguros, cu ploaie.

Apoi, pana pe 17, totul se indreapta. Deci, din 12 pana in 17, totul este bine. Vreme frumoasa, ne bucuram de ea.

Pe 18 si 19, mai vine o ploicica, asa ca sa ne mai lustruim pantofii.

Din 20 pana in 24, vremea se indreapta. Pe 25 va bate vantul. E cald afara si vantul acela e binevenit in ziua respectiva. 26, 27 si 28, 29 si 30, totul e bine si cu caldura multa.

Deci, finalul lui iunie spre iulie, e perfect. Deci, amestecate. Si ploicica si un pic de frig”, a spus Mihai Voropchievici

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.