Victor Slav, primele imagini de la ziua sa de nastere.

Victor Slav este unul dintre cei mai iubiti si apreciati barbati din Romania. Chiar daca s-a despartit de Bianca Dragusanu, cei doi au o relatie normala si se ocupa de fiica lor Sofia Natalia.

Potrivit informatiilor, micuta sta mai mult cu mama Biancai, dar atunci cand se poate merge si la Victor.

De curand, Victor Slav a implinit 41 de ani si si-a serbat ziua intr-un cadru restrans, alaturi de cei mai buni prieteni si de fiica sa, Sofia. Prezentatorul tv a postat cateva imagini in care se obseva ca a avut doua tortuti, iar Sofia a fost cea care a stins toate lumanarile.

Publicitate

Victor Slav spune ca este barbat fericit si implinit, mai ales atunci cand o are pe fiica sa alaturi. Prezentatorul tv a devenit foarte discret cand vine vorba despre viata sa personala.

Publicitate

Victor Slav , mandru de fetita sa.

Victor Slav este tare mandru de cea mai importanta fata din viata lui, fiica lui, Sofia.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, declaratie halucinanta: "Mie mi s-a oferit o suma de bani, sa spun ca am coronavirus"

In anuol 2018, Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au despartit, dar au ramas prieteni pentru micuta Sofia:

„Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom ramane prieteni, avem un copil minunat de crescut impreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luata de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.”

Victor Slav are o iubita

Prezentator Tv si-a refacut viata alaturi de o frumoasa blondina, care nu-si doreste sa fie in lumina reflectoarelor, spre deosebire de fostele iubiri ale lui Victor Slav.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.