Horoscop rune pentru saptamana 21-27 iunie 2021. Mihai Voropchievici, vesti importante pentru trei zodii

Horoscop rune pentru saptamana 21-27 iunie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru final de iunie. Afla din randurile de mai jos ce te asteapta, in functie de zodia ta.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici.

“Berbec

Berbecul este pe punctul de a se muta din casa sau din serviciu. Va actiona foarte hotarat si bine in una dintre cele doua oportunitati. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea sa le vrea pe ambele. O actiune asupra casei sau locului de munca.

Taur

Publicitate

Taurul, care nu a primit niciodata o gratificatie, o bonificatie, de data asta a primit Vunjo. Toti Taurii, sunteti intr-o saptamana de vis.

Gemeni

Inca nu a trecut perioada nasoala pentru Gemeni, dureaza cam trei saptamani, aproape o luna au avut probe de incercari. Saptamana urmatoare sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Sa aiba grija cum actioneaza, unde duc banii, ce fac, ce mananca, cu cine discuta, ce decizii iau pentru ca sunt in postura de a gresi.

Citeste si articolul :   Rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 12-18 aprilie 2021. Pestii primesc bani, Balantele incep o noua viata

Rac

Racii isi consolideaza pozitia. In familie, la munca. Daca nu isi mobilizeaza toate fortele, ramane undeva asa in suspans. Deci, trebuie sa fie mai hotarati, sa puna punctul pe i.

Leu

Fertilitate si belsug pentru Leu. Peste putin timp, visele vi se vor implini. Deie Domnul ca Leul sa aiba implinirea tuturor viselor.

Publicitate

Fecioara

Vezi da lovitura si se produce un salt rapid calitativ in existenta voastra. Au auzit Fecioarele asa ceva pana acum? Niciodata. Si ele au avut de tras si au avut incertitudini si iata ca acum se intampla.

Balanta

Balanta e in a doua saptamana in care uraganul persista. Inca nu s-a potolit. Balanta e tot agitata, dar inca nu si-a invatat lectia. Ramaneti calmi ca totul se rezolva.

Scorpion

Dati la o parte toate grijile legate de trecut. Lasati problemele in urma, lasati necazurile in urma. Pregatiti-va pentru o saptamana mult mai buna.

Sagetator

Foarte curand veti afla un adevar important cu marcaj asupra vietii sau care iti poate schimba viata. Inseamna ca Sagetatorii nu si-au rezolvat inca aceasta problema. Vedeti unde nu ati incheiat.

Citeste si articolul :   Rune 28 iunie - 4 iulie 2021. Incepe o perioada grea pentru Scorpioni, dar benefica pentru Berbeci, Tauri si Sagetatori

Capricorn

Pentru Capricorn e identica postura cu saptamana precedenta! Mica batalie, fiti calmi si se rezolva tot.

Varsator

Varsatorii gasesc raspunsuri la toate problemele care ii framanta numai acceptand sa faca un consiliu de familie. Discutati si rezolvarea problemelor e aici.

Pesti

Atentie, schimbati macazul! E cazul sa abordati altfel problemele care va intereseaza pentru saptamana viitoare., a spus numerologul la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.