Laurentiu Reghecampf Jr, prima reactie despre divortul parintilor sai

Laurentiu Reghecampf a declarat pentru FANATIK.ro ca se desparte de Anamaria Prodan! Revoltata, impresara a facut declaratii in care spune ca totul a fost doar o gluma din partea sotului ei.

“Vreti sa vorbim de divort? Ok. Laurentiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este barbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tata de pe pamant. Este cel mai bun sot! Mai vreti si altceva? Cam atat am avut eu sa spun despre divort!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Publicitate

Cu putin timp in urma, fiul lor, Laurentiu Jr, a scris si postat un mesaj in limba engleza pe o anumita retea de socializare, in care vorbeste despre divortul paritilor sai.

„Mai aveti multe minciuni? cand tatal meu va planifica in secret un divort, inseamna ca nu este tatal meu Laurentiu Reghecampf! Cand tatal meu intentioneaza sa fuga de acasa sau sa ruineze familia pentru femei oribile pentru bani, inseamna ca tatal meu nu este Laurentiu Reghecampf! Stiu ca multi dintre voi vor sa se desparta si abia asteapta, dar este mai bine sa mori decat sa te multumesc!

Aceasta familie va ramane asa! UNITA PANA LA MOARTEA! ACEASTA FAMILIE ESTE MANDRIA VIETII MELE! TATAL MEU MOARE MAI BINE decat sa-si bata joc de copiii sai!, a scris Laurentiu Reghecampf Jr.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.