Horoscop 23-28 martie 2021. Luna Plina schimba destinul zodiilor

Horoscop 23-28 martie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti de la astre pentru perioada urmatoare. Luna Plina din Berbec pune la incercare relatiile. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Iata horoscopul prezentat de Camelia Patrascanu:

“Berbec

Saptamana incepe foarte conservator, au grija de averea lor, poate nici nu sunt foarte activi la locul de munca, isi pazesc mai mult patratica in care lucreaza. Grija pentru sanatate luni si marti. Insa, miercuri si joi sunt mai inspirati, sunt intr-o forma energetica mai buna si solutiile vin datorita indraznelii lor de a gandi altfel decat ceilalti si de a face asa cum instinctul, inima, constiinta ii indeamna sa procedeze. Pentru finalul de saptamana, munca.

Taur

O saptamana care incepe cu tot felul de calcule, analize – si birocratice, si contabile, dar si juridice. Si asta pentru ca trebuie sa-si puna foarte multe lucruri in ordine. Pot face drumuri pentru rezolvarea diverselor probleme. Zilele de miercuri si joi cer un pic mai multa concentrare, preocupare pentru activitatile pe care le au de desfasurat. Pot avea o rezolvare – la inceputul zilei de miercuri, in special, pot primi o veste buna. Pentru finalul de saptamana, destindere.

Gemeni
Saptamana incepe cu o mare preocupare pentru bani, spirit de economie, calculeaza daca au facut investitii bune. Pot fi zile de incasari sau gasesc solutii la diverse probleme materiale si financiare. Miercuri si joi sunt zile foarte valoroase pentru comunicare. Miercuri, un prieten poate sa le dea o informatie foarte buna. Pentru sfarsitul de saptamana, in casa si servicii pentru cei ai casei.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2023. Este timpul ca Gemenii sa isi indeplineasca dorintele

Rac

O saptamana care incepe cu sublinirea intuitiei, fie ca e vorba de afaceri sau de probleme familiale. Se ghideaza dupa vocea interioara, dupa ce le spune sufletul si e foarte bine ca procedeaza asa. Bani, miercuri si joi, care pot veni datorita modului in care isi asuma responsabilitatile. In weekend, drumuri, vizite.

Leu

Luni si marti sunt zile mai speciale – bune, dar de petrecut in discretie. De asemenea, este subliniata compasiunea lor, spiritul lor de a-i ajuta pe cei din jur. Observa lucrurile de la inaltimea constiintei lor si sunt mai preocupati sa vada legaturile, decat detaliile. Miercuri si joi au energie si spirit de initiativa si se pot implica in actiuni mari. In weekend, bani si spirit de economie.

Fecioara

Inceputul de saptamana sta sub semnul prieteniei, dar si al relatiei cu publicul. Pot deveni mai populari, isi fac prieteni. Pe de alta parte, se pot intalni cu vechi cunostinte – vestile sunt interesante. Miercuri si joi, atentie la sanatate. Oboseala isi poate spune cuvantul. La final de saptamana au suficienta energie si pot face lucruri mari.

Balanta

Inceputul de saptamana sta sub semnul autoritatii – trebuie sa-si faca treaba si reusesc sa-si duca lucrurile la bun sfarsit, daca se lasa ajutati de diverse persoane cu care stiu foarte bine sa colaboreze pentru ca stiu sa si motiveze. Surprize de tot felul apar si luni si marti, asa incat trebuie sa tina pasul cu evenimentele. Miercuri si joi, zile bune dar mai mult in plan social. In weekend, atentie la sanatate si la recuperarea energiei.

Citeste si articolul :   Sase semne zodiacale care sunt cele mai norocoase in 2022

Scorpion

Pentru Scorpioni saptamana incepe cu planuri de viitor sau cu preocupare pentru efectele unei masuri sau a unei decizii. Este important sa apeleze si la intuitie pentru a aprecia mai bine consecintele unor fapte. Pentru miercuri si joi e nevoie de energie, dinamica si hotarare pentru a lua decizii sau masuri ori o anumita pozitie vizavi de sefi, astfel incat opiniile lor sa fie bine sustinute. Pentru weekend, distractie cu prietenii.

Sagetator

Inceputul de saptamana sta sub semnul castigurilor sau al calculelor financiare. Poate ca doresc sa-si eficientizeze investitiile de pana acum sau banii pe care i-au acumulat. Pentru miercuri si joi, vesti de departe, poate chiar invitatii pentru o calatorie, dar si discutii sufletesti, care pun problema de la un nivel inalt de constiinta. In weekend, tot felul de responsabilitati.

Capricorn

Pentru Capricorni relatiile sunt importante luni si marti. Primesc tot felul de semnale de la oameni importanti pentru ei acum. Trebuie sa fie atenti si sa decripteze corect, nu dupa criteriile lor, ci sa se puna in locul celuilalt ca sa inteleaga, de fapt, ce vrea sa le transmita. E nevoie de tact si de rabdare. Miercuri si joi, mai multa atentie pentru nevoile celor de langa ei, fie parteneri de viata, fie colaboratori. Drumuri, in weekend.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

O saptamana care incepe sub semnul muncii. Luni si marti, mai ales, trag foarte tare, au lucruri de rezolvat si simt ca e de datoria lor, poate chiar ca depinde de ei, de felul in care isi fac treaba si binele celor din jur. Atentie, totusi, la sanatate si la notele de epuizare care pot aparea. Pentru miercuri si joi, zile foarte bune sub aspect social si public. E importanta imaginea, asa ca fiti atenti cum va reprezentanti. In weekend se bazeaza mai mult pe partener.

Pesti

Inceputul de saptamana este vivant, sunt intr-o forma foarte buna, sunt foarte inspirati si lucreaza la proiecte de suflet. Miercuri si joi pot avea tot felul de preocupari profesionale si poate ca au nevoie de un raspuns sau vine o informatie care ii surprinde, asa ca au nevoie de niste date pentru a-si face calcule. In weekend le-ar prinde bine sfatul unui colaborator, pentru ca lucreaza, sunt zile sub semnul muncii”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Autor