Horoscop 30 aprilie 2020. Ce spun astrologii despre ultima zi din aceasta luna

Horoscop 30 aprilie 2020. Ce spun astrologii despre ultima zi din aceasta luna

Pentru mai multe zodii, prima jumatate a zilei este destinata implementarii planurilor care nu au fost luate in considerare pana acum. Intuitia este cel mai bun asistent acum.

Berbec

O zi buna pentru comunicare, puteti planifica orice intalnire. Va puteti apara cu usurinta interesele, puteti gasi aliati, oameni care au idei similare cu ale dumneavoastra. Aveti idei noi pentru implementarea planurilor mai vechi, dar nu trebuie sa va grabiti. Reflectati cu atentie la deciziile pe care urmeaza sa le luati.

Publicitate

Taur

In prima jumatate a zilei incercati sa nu va ganditi la problemele si dificultatile pe care le aveti pentru ca situatia se va mai schimba in bine. Nu trebuie sa depuneti efort pentru aceasta schimbare. Insa a doua jumatate a zilei este mai intensa, trebuie sa rezolvati lucruri care necesita mai multa atentie. Fiti atenti la fiecare pas pe care il faceti.

Gemeni

Daca ceva nu merge astazi, nu intrati in panica. Ascultati zicala “Tacerea e de aur”. Sa va asteptati la schimbari, ceea ce inseamna ca trebuie sa munciti mai mult. Poate primiti si un bonus pentru munca depusa. Ziau poate fi transformata intr-un succes.

Citeste si articolul :   Horoscop 5 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Ziua de azi aduce incercari si griji pentru raci, Reprezentatii acestui semn nu vor sa se concentreze si sa rezolve problemele, in schimb, se vor afunda in vise, acolo unde totul este bine. Evadarea din realitate nu este o cale spre succes.

Leu

O zi buna pentru negocieri, discutii despre probleme importante, intalniri cu partenerii de afaceri. Este o ocazie buna sa vorbiti si cu fostii asociati. O conversatie intr-un cadru informal va poate deschide o usa catre noi perspective. Este o zi buna si pentru discutiile cu familia, insa nu faceti promisiuni, este posibil sa nu le puteti respecta.

Fecioara

O zi buna de petrecut in familie unde va puteti relaxa in compania celor dragi. Ziua este potrivita pentru stiudiu, pentru cercetare, pentru cautarea unor informatii noi. Ascultati-va  instinctul si nu mergeti in locuri aglomerate.

Balanta

Vreti sa experimentati ceva nou, dar actiunile dumneavoastra nu duc la rezultatul pe care il asteptati, astfel aceasta zi nu este lipsita de surprize. Incercati sa ii tineti pe cei dragi la curent cu deciziile pe care vreti sa le luati si acceptati-le sfaturile.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru sambata, 2 ianuarie 2021

Scorpion

Nu mai ascultati de ce spun oamenii care apar la televizor. Astazi ganditi-va ca meritati mai mult, incercati sa va ridicati moralul facand lucrurile care va plac, altfel veti suferi.Focusati-va energia negativa in lucruri utile pentru casa, gradina. Faceti orice care poate sa va tina ocupati.

Sagetator

O zi placuta pentru Sagetator, cea mai mare parte a zilei o veti petrece in familie sau cu prietenii apropiati. Munca pe care ati depus-o pana cum va fi recunoscuta, nu vor trece neobservate realizarile pe care le-ati facut pana acum. De dimineata o sa va plangeti de lipsa de energie, dar treptat, va aparea pana seara.

Capricorn

Ziua potrivita pentru comunicarea cu cei dragi. Oferiti ajutorul celor care au nevoie. Sunteti capabil sa recunoasteti cine are intr-adevar nevoie de el. Noi relatii se pot dezvolta. Fiti disreti dar luati si intiativa.

Varsator

Se anunta o zi plina. Multi oamnei au nevoie de atentia si participarea dumneavoastra, dar nimeni nu se gandeste la nevoile dumneavoasta. Este foarte dificil sa va concentrati si este destul de usor sa cadeti in capcane emotionale, puteti deveni o victima a manipularii. Fiti extrem de atent la oamenii vicleni, ei reprezinta intotdeauna un pericol.

Citeste si articolul :   Horoscop 3 martie 2020, cu Neti Sandu. Cheltuieli mari pentru o zodie, avansari pentru alta

Pesti

Doriti sa va relaxati, sa va odihniti, dar sunteti nevoiti sa rezolvati o multiem de probleme. Nu este indicat sa  cumparati ceva costisitor sau sa invesiti in afaceri, vor iesi la suprafata mai multe probleme decat puteti sa rezolvati. Nu cereti nimic nimanui si incercati sa petreceti mai mult timp cu familia.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.