Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: De ce nu iti gasesti sufletul-pereche.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au dezvalui cauzele pentru care nu ne gasim sufletul pereche.

Prima greseala: atunci cand divinizam o persoana, incepem sa nu ne mai iubim

Si aceasta este prima greseala, pentru ca atunci cand divinizam o persoana, incepem sa nu ne mai iubim”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

In felul acesta, ne calcam in picioare toate dorintele si visele, iar totul se intampla din frica de a nu-l pierde pe celalalt.

Dupa divinizare, apare apoi santajul emotional din partea celuilalt. “Iar aceasta nu este o iubire adevarata, este doar fantezia creierului nostru”, avertizeaza Lidia Fecioru.

Publicitate

Dupa ce partenerul se trezeste la realitate, se rupe relatia.

Oamenii, de la prea multa bunatate, se strica, la fel ca merele

“Nu trebuie sa fii nici prea bun, ca oamenii de la prea multa bunatate se strica, la fel ca merele”, a mai spus Lidia Fecioru

In relatie, la fel ca in toate, trebuie sa avem o masura si sa ne pastram fiecare un spatiu intim al nostru.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Racii au parte de tot ce-si doresc, Taurii sunt foc si para

Important e sa nu cautam perfectiunea, pentru ca ea nu exista. In felul acesta, trecem si peste ce simte sufletul si nu e bine, mai spune specialista.

Perfectiunea, numai in desene animate

“Perfectiunea exista numai in desenele animate”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

De asemenea, este foarte important sa ne deschidem sufletul si sa-i spunem celuilalt ce ne macina. “Cand nu ne mai deschidem, nu aratam sentimente, aratam ca o masca.

Lucrurile acestea nu pot rezista o viata, exista un termen pana la care le putem duce.

Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, schimba incepand de la tine”, a mentionat Lidia Fecioru pentru sursa mentionata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.