Lidia Fecioru: Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi destinul.

Bioernergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu un sfat extrem de simplu pentru indeplinirea dorintelo. Aceasta sustine ca sunt 3 reguli simple pe care trebuie sa le urmezi pentru ca dorinta ta sa fie indeplinita.

Lidia Fecioru, sfat pentru indeplinirea dorintelor

1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. O singura dorinta, un singur gand. Trebuie sa comanzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu. Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

Citeste si articolul :   Cum sa ai grija de parul cret: sfaturi si trucuri

3. Legea bunei-vointe

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la antena3.ro.

Autor