Mihai Voropchievici, rune 16-22 august 2021. Noroc mare pentru doua zodii

Mihai Voropchievici, rune 16-22 august 2021. Cunoscutul numerolog ne prezinta principalele previziuni pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop rune 16-22 august 2021, cu Mihai Voropchievici.

Potrivit Antena 3, saptamana ar fi una bunicica.

Publicitate

“Berbec

Va afla foarte curand un adevar extraordinar de important care ii poate marca viata, dar i-o poate si schimba. E un adevar pentru toata luna, il astepta.

Publicitate

Taur

Intra intr-o saptamana de atentie deosebita: mesaje, telefoane. Nu ii place deloc. Are parte de multa comunicare.

Gemeni

Intra intr-o saptamana de silentio stampa, ei si cu Dumnezeu, intra intr-o aura de mister, sunt persoane importante si nimeni nu stie ce au in cap, ce vor sa spuna/faca. Si se pare ca mai au si ei nevoie de un pic de iertare Dumnezeiasca. Au o saptamana in care isi incarca bateriile cu forta divina.

Rac

Trebuie sa abordeze altfel toate problemele care ii intereseaza, sa schimbe tactica adica.

Citeste si articolul :   4 semne zodiacale care nu renunta niciodata

Leu

E pus pe scandal. Isi mobilizeaza toate fortele pentru a avea niste dispute furtunoase cu ceilalti. Ia incercati sa ramaneti calmi ca totul se aranjeaza tot in favoarea voastra.

Fecioara

Are doua mesaje: unu sa se relaxeze pentru ca inca nu a reusit sa gaseasca acel echilibru interior si doi: nu va mai faceti griji si spaime si probleme vizavi de sanatatea altor persoane.

Balanta

Are o saptamana asemanatoare Leului, dar la un nivel mai scazut. Va sustine o mica batalie sau mai mici, dar totul se rezolva.

Scorpion

Sa ramana in asteptarea unei schimbari foarte importante acasa si foarte curand, in primele 2-3 zile ale saptamanii sau chiar de luni.

Sagetator

Pojghita de gheata subtire. Fiti foarte atenti la modul cum va exprimati, ce atitudine aveti, cum colaborati sau chiar in familie ca se isca taraboi din nimic.

Capricorn

Toate merg ca unse. Ati castigat pe toate planurile si meritati.

Varsator

E indragostit, ceva fierbinte, pasional. Nu mai stiu ce vor: casnicie sau aventura. E o saptamana pe placul lor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 februarie 2024. Sagetatorul are nevoie de o vacanta

Pesti

O certitudine ca cineva care se gandeste intens la ei le va trimite un cadou minunat. Au intrat in noroc din nou. Bucurii pentru Pesti”, a spus Mihai Voropchievici pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.