Mihai Voropchievici, horoscop rune august 2021. Berbecii au o luna de protectie divina, Capricornii culeg roadele

Mihai Voropchievici, horoscop rune august 2021. Celebrul numerolog a prezentat previziunile runelor pentru ultima luna de vara.

Berbec

Berbecii au o luna de protectie divina. Indiferent de ce fac, naivii acestei zodii sunt protejati de fortele divine.

Taur

Publicitate

Taurul este pregatit sa inceapa o noua viata. Ca sa incepi o noua viata, tragi o bariera si lasi in spate tot trecutul. Pentru cei care nu sunt casatoriti sau care au trecut printr-un divort, isi vor gasi un partener de viata. Pentru cei care vor o schimbare in viata, au ocazia sa inlature persoanele toxice din viata lor. Renastere totala, atat in plan fizic, cat si psihic.

Gemeni

Au o luna in care sunt pusi pe harta, pe intepat. Au batalii mici, batalii mari. Runa spune ca s-a terminat papura. Nu mai aveti unde sa cautati noduri. Incercati sa fiti mai calmi, ca toate se realizeaza intr-un mod placut pentru voi,

Rac

Racii singuri au simbolul dragostei. Ceva fierbinte. O dragoste pasionala. Pentru cei angajati intr-un parteneriat, renaste flacara. E calda afara, mai suflati si voi in foc si mai faceti multa caldura. Racii au nevoie de multa caldura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2023. Trei zodii dau lovitura in a doua zi din luna

Leu

Leii au o luna de mister. Vor avea de aflat un adevar foarte important care ii poate marca sau le poate schimba viata, in luna august. Daca au facut prosti, sa se astepte la marcaje. Daca au fost lucruri bune, sa se astepte la bucurie.

Fecioara

Fecioara nu s-a linistit inca. Are 2 mesaje. Relaxati-va si terminati cu grijile alea pentru rude, prieteni, aproape. Daca te ingrijireaza starea lor, fa-le o vizita. Fecioarele vor sa fie perfecte. Sunt zodia ordinii, a sanatatii.

Balanta

O suita de schimbari majore pe parcursul lunii august. E regala pentru ca numai regii au o suita.

Scorpion

Au o luna de comunicare non-stop. Scrisorele, mesaje, telefoane. Incercati sa va puneti casti ca s-ar putea sa va afecteze auzul stand atat de mult timp cu telefonul la ureche.

Sagetator

Aveti rabdare si nu fortati mana norocului. Luna va ofera surprize placut numai daca stiti sa asteptati.

Capricorn

Dupa atata munca, a venit timpul ca nativul din zodia Capricorn sa culeaga roadele. Se produce un salt rapid si calitativ in existenta Capricornului. Au terminat cu toate obligatiile si acum sunt fericiti si zburda. Mai ies din rutina.

Citeste si articolul :   Horoscop Rusalii 2021. Ielele pun la incercari grele trei zodii, dar tot raul e spre bine

Varsator

Fertilitate si belsug, cu implinirea visurilor pentru Varsator. Creste natalitatea.

Pesti

In luna august, Pestii sa ramana in asteptarea unei schimbari foarte importante acasa. Este a treia oara cand apare acest mesaj, in intervalul ianuarie-august. Deci, schimbari, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.