Luna Albastra in aceasta seara. Mihai Voropchievici: “Luna aceasta apare atunci cand trebuie, nu e nimic intamplator”

Luna albastra in aceasta seara. Mihai Voropchievici spune ca Luna albastra are o influenta majora asupra comportamentului si a sufletului.

“Mai ales cand e Luna plina, tot cercul de 360 de grade e ca o minge cu cifre si sfaturi, decizii finale pe care trebuie sa le luam. Si luna aceasta apare atunci cand trebuie, nu e nimic intamplator.

Luna albastra este acum in Varsator, unde sunt mintosii, inteligentii, unde se fac analize, se fac si se desfac prietenii si se aminteste de toate nevoile noastre.

Este un fel de sinteza a tuturor lucrurilor, pentru ca avem nevoie de iubire, intelegere. Poate aparea tradarea sau inselarea si atunci poti sa iei decizii ca sa-ti faci viata mai frumoasa, pentru ca e Luna plina si Universul iti da niste indicatori”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Este a doua Luna plina sau Super luna in Varsator si este cunoscuta si sub numele de Blue Moon (Luna albastra).

Luna albastra 22 august 2021, pentru zodiile de Apa

Cei din zodiile de Apa – Rac, Scorpion, Pesti – sunt niste oameni lunatici, mai ales Racul si Pestii, spune Mihai Voropchievici. “Sub influenta Lunii albastre, ei pot face lucruri fantastice, pentru ca prind puteri.

Pot ajunge niste persoane puternice care stiu sa bata cu pumnul in masa si sa rezolve toate treburile.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici ne spune care este mantra pentru fiecare zodie.

Deci, Luna albastra ne incurajeaza, ne da putere sa luam decizii. In schimb, albastra va fi pentru cei care nu vor sti sa ia decizii. Universul ne aduce multe lucuri in fata, trebuie doar sa intelegem noi despre ce e vorba.

Apoi sa ne aducem aminte ca au fost si situatii cand am amanat noi diverse lucruri care trebuiau facute. Ele s-au strans si cand s-au adunat multe, nu le-am mai facut. Deci, lucrurile trebuie facute si vor fi schimbari benefice. Nativii acestor zodii isi vor da seama ce decizii trebuie sa ia pentru a rezolva lucrurile”, a continuat numerologul.

Spre exemplu, sunt acele persoane care strang vechituri, diverse haine sau lucruri, si nici nu le mai folosesc. “Cand aveti vechituri si va dati seama ca nu le-ati mai folosit de mult timp, inseamna ca nu mai sunteti pe aceeasi frecventa si, atunci, faceti loc pentru ceva nou.

Publicitate

Daca nu vom scapa de acele lucruri, inseamna ca nu putem fi alt om. Haideti sa invatam sa ne eliberam de aceste lucruri, sa cantam, sa iubim.

Aceasta Luna magica vine cu noutati peste noi toti. Sunt foarte multi oameni care au invatat sa se complaca, deci trebuie sa renegocieze cu Divinitatea modul in care sa-si traiasca viata”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2021. Taurul asteapta o promovare

Va avea impact asupra noastra aceasta Luna albastra, daca suntem deschisi. Schimbarile mici din fiecare zi aduc multumire si aduc impact, mai ales asupra viitorului nostru.

Deci, pentru zodiile de Apa, Luna albastra aduce curaj, decizii.

Luna albastra 22 august 2021, pentru zodiile de Foc

Pentru zodiile de Foc, impactul e in primul rand emotional, pentru ca se pierd in povesti, tandreturi, intr-un exces de dragoste, dulcegarii. Aceste trei zodii – Berbec, Leu, Sagetator – sunt primele care trebuie sa actioneze in aceasta perioada.

“Berbecul o sa decida ce are de facut.

Leul stie ce are de facut, dar nu stie daca va fi decisiv. El e singurul care nu prea rezoneaza cu Luna albastra, nu prea il influenteaza. El sta si analizeaza si poate sa actioneze si ulterior.

Sagetatorul, in aceasta perioada, este punct ochit, punct lovit. Cam cu doua saptamani inainte, unii dintre ei sunt mai receptivi, isi iau energia inainte si o consuma”, a mentionat Mihai Voropchievici.

Luna albastra 22 august 2021, pentru zodiile de Pamant

Zodiile de pamant – Taur, Fecioara, Capricorn – sunt terne, pentru ca Luna albastra le aduce un fel de bilant, cu ce au facut, cat au muncit si ele spun ca au lucrat intens in prima jumatate a anului.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Schimbari uriase pentru 2 zodii.

Acesti nativi vor sa aiba capital, sa aiba ceva pus de-o parte pentru zile negre, dar sunt si harnici. Atentie, insa, sa nu scapati mana in portofel.

Luna albastra 22 august 2021, pentru zodiile de Aer

Zodiile de aer – Gemeni, Balanta, Varsator – cauta sa vada ce schimbari mai pot fi facute in aceasta perioada.

Gemenii mai pot gasi resurse sa mai faca ceva, o nazdravanie.

Balanta o sa cumpaneasca mult, dar gaseste pana la urma un echilibru, o sa aiba si bucurii. Financiar, va veni cam la toti Luna plina, dar raportat la ce eforturi au facut.

Varsatorul e la el acasa cu Luna plina, face ce vrea si cand vrea.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.