Luna Albastra 22 august. Astrologul Cristina Demetrescu: “Este un spectacol pe cer”

Luna Albastra 22 august. Fenomenul de Luna albastra nu exista propriu-zis din punct de vedere astrologic, dar prin miscarile care au loc in aceasta perioada se pot pune lucrurile in miscare, potrivit astrologului Cristina Demetrescu.

“Fenomenul astrologic din aceasta noapte este unul destul de puternic si important, pentru ca Luna a facut conjunctie cu Saturn pe data de 20 si in aceasta seara, 22 august, face conjunctie cu Jupiter, ceea ce reprezinta doua planete sociale care pot pune lucrurile in miscare la nivel mondial.

Practic, in aceasta seara, Luna face conjunctie cu cea mai buna dintre planete, este si un spectacol pe cer, pentru ca Jupiter si Saturn se afla la cea mai inalta intensitate de luminozitate”, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

“Fenomenul de Luna albastra nu exista propriu-zis din punct de vedere astrologic. El este similar unei expresii romanesti, “din an in Paste”, adica apare foarte rar.

In plus, ea nu este neaparat albastra. Este, intr-adevar, plina, este foarte frumoasa si apare intr-un sezon atunci cand, cum ar fi cel de vara, se formeaza a patra luna plina, pentru ca sunt trei luni intr-un sezon.

Mai important este fenomenul astrologic, pentru ca in seara aceasta avem un aspect pozitiv, pentru ca Jupiter este o planeta buna, dar este si amplificatorie vizavi de tot felul de lucruri pe care noi ne dorim sa le facem si avem nevoie de mai multa energie, ca sa putem gandi si sa atragem asupra noastra aceasta energie puternica ce se formeaza in aceasta seara”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Luna albastra 22 august 2021, se trece din Leu in Fecioara

“In plus, se schimba si zodia, trecem din Leu in Fecioara. In ultima perioada, Leul a aranjat planetele in cruce si au tot fost tot felul de probleme. Acum e mai bine si mai relaxant ca Soarele intrand in Fecioara, se mai desprind aceste aspecte care genereaza fenomene puternice la nivel mondial.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2021. Astazi Pestii vor fi la inaltime

Este adevarat ca, in perioada urmatoare, cu Soarele in Fecioara, oamenii trebuie sa se preocupe mai mult de psihicul lor, de sanatatea lor si sa dea atentie mai mare unor lucruri care nu sunt in regula.

Fecioara este o zodie analitica si avem posibilitatea sa vedem mai cu de-amanuntul ce nu functioneaza si in mod special m-as referi la sanatate”, a atentionat Cristina Demetrescu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.