Horoscop zilnic, 12 august 2023. Taurul trebuie sa invete din greselile trecutului

Berbec

Berbec, esti combinatia perfecta de magie si nebunie! Sunteti o comoara cu atat de multe cadouri creative. Darul care vi se cere sa-l activati chiar acum este cautarea frumusetii si a esteticii. Ca intotdeauna, predati-va curgerii, predati-va puterilor divine care tanjesc sa se manifeste prin voi in timp ce ridicati povara perfectiunii. Sfat: Activeaza-ti creativitatea.

Taur

Simti ca ai fost tratat nedrept. Ca ai fost tradat de cineva pe care l-ai lasat aproape de inima ta. De fapt, acesta este cel mai mare dar. Nu lasa ce a mers prost sa-ti lase un gust amar. Transforma ceea ce a mai ramas din rani in intelepciune pe masura ce inveti din experientele tale trecute. Sfat: fii mai intelept.

Publicitate

Gemeni

Universul comploteaza mereu in favoarea ta, Gemeni! Universul face tot ce poate pentru a va oferi o experienta de cinci stele in timp ce sunteti aici pe pamant. Asa ca renuntati la cine, ce si de ce, pe masura ce va intoarceti la fluxul vostru creativ al constiintei. Ai atras aceste oportunitati minunate in experienta ta pentru ca esti pregatit pentru o mare schimbare! Esti gata sa te eliberezi de catuse si sa pasesti in cea mai intruchipata versiune a ta! Nu te abtine. Sfat: nu te opri, crede in tine.

Rac

Simti ca valul a fost ridicat, ca esti capabil sa vezi persoana sau situatia intr-o lumina cu totul noua. In loc sa cazi in groapa frustrarii, fii recunoscator pentru o verificare a realitatii. Recunoasteti ca nu toata lumea vibreaza la aceeasi frecventa ca tine si este in regula. Sfat: Ai rabdare cu tine insuti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 iunie 2021. Capricornul trebuie sa merga inainte si sa nu renunte

Leu

A fost o vreme cand te-ai indoit de tine si de capacitatea ta de a face magie. A fost o vreme cand ai cautat confirmarea din afara. Cu toate acestea, ceea ce experimentati acum este o revolutie interioara. O serie de evenimente transformatoare care iti redau increderea in tine si in destinul tau. Deci, du-te acolo si implineste-ti scopul sacru in cel mai bun mod posibil! Ca intotdeauna, amintiti-va ca este vorba despre calatorie, nu despre destinatie.

Fecioara

Dar ce s-ar intampla daca nu ne asumam niciodata riscuri? Ce s-ar intampla daca am face aceleasi lucruri intr-un ciclu si am trai aceeasi zi din nou si din nou? Alege o viata plina de pasiune, frumoasa. Pune-ti inima si sufletul in ceva care iti da un sentiment de scop si te face sa te simti conectat la fortele divine. Amintiti-va, nu puteti controla intotdeauna rezultatul a ceea ce creati si acesta este cel mai mare dar al tau. Sfat: traieste o viata pasionala si vibranta.

Balanta

Publicitate

Planul cosmic este impecabil din toate punctele de vedere, Balanta! Pe carti pentru tine: dragoste, frumusete si apartenenta. Sarbatoreste legaturile sufletesti care te hranesc si te inalta. Cand vine vorba de cariera si creativitate, cardurile va sfatuiesc sa respectati o politica „fara limite”. Uneori, oportunitatile pe care ni le dorim ne vin ca din intamplare. Alteori, trebuie sa jucam un rol mai activ pentru a obtine un succes mai mare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 februarie 2024. Pestii vor reusi numai daca isi asuma riscuri

Scorpion

Ce inseamna dragostea pentru tine si cum vrei ca iubitul tau sa te hraneasca, sa te hraneasca si sa te inalte? A avea un card de implinire a dorintelor indica faptul ca dorintele tale cele mai profunde sunt pe cale sa se manifeste fizic. Asa ca umple-ti rugaciunile cu credinta pe masura ce incepi sa observi toata magia care se desfasoara in jurul tau! Scorpioni singuri, daca exista cineva in cercul sau familia ta care vrea sa joace rolul lui Cupidon, da-i drumul. Se intampla atat de multe in culise pentru tine. Sfat: deschide-ti inima.

Sagetator

Poate ca nu este vorba despre cine greseste si cine are dreptate. Poate ca este vorba de a merge inainte. Poate ca este vorba despre gasirea de solutii creative de care sa beneficieze toti cei implicati. Da, exista o cale de mijloc. Cu nivelul potrivit de incredere si angajament, puteti rezolva lucrurile pe cale amiabila.

Capricorn

Dar va este usor, Capricornilor, cand sunteti cu ei? Intrebati-va de ce ati ales sa fiti aici. Nu lasa temerile sau insecuritatile tale sa fie motivul pentru care stai prin preajma. Revizuieste regulile de angajare intr-un mod care sa rezoneze cu toata lumea. Sfat: reevalueaza-ti relatia actuala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 august 2021. Pestii vor fi pusi la incercare

Varsator

Furia si tristetea nu sunt bune pentru tine, Varsator. Fa-ti o favoare, renunta la naratiunea victimei si incepe sa vezi cealalta persoana ca forta din spatele schimbarii din povestea ta. Scapand de vechi, vei crea spatiu pentru mai multa bucurie si libertate in viata ta. Vorbind despre libertate, o oportunitate o data in viata iti poate bate la usa. Ea te poate duce intr-un loc care poate nu a fost in trecut. Sfat: scapa de vechi, spune mai des da.

Pesti

Esti fericit si stii asta, Pesti. Binecuvantarile se vor inmulti doar de acum inainte! Cand vine vorba de relatiile tale interpersonale, esti incurajat sa vezi lucrurile asa cum sunt. Adevarul este rareori usor de tratat, dar adevarul te va elibera in mai multe moduri decat iti poti imagina. Sfat: Bazeaza-te doar pe adevar.

Publicitate

Autor