Horoscop zilnic, 13 august 2023. Racul asteapta schimbari majore

Cuvantul cheie al zilei este actiune. Este timpul sa transformam visele in realitate. De asemenea, este util sa exersezi abilitatile de negociere. Abilitatea de a gasi un compromis va fi foarte utila: sa nu crezi ca ai pierdut o cearta daca a trebuit sa cedezi.

Berbec

Dezamagirea merita un loc in viata ta, precum si momente de fericire pura. Astazi, dezamagirea vrea sa va spuna ceva important. Iti cere sa fii atent la consecintele deciziilor tale – cum si unde te-ai abatut de la adevarata ta cale? Nu ignora semnele pe care le primesti chiar acum de la Univers, puterile superioare cheama sa se reconstruiasca in conformitate cu marele plan. Da, si inca ceva! Nu va asteptati la schimbari mari peste noapte doar pentru ca ati luat masuri. Un drum lent si constant inainte este scenariul tau pentru viitorul apropiat. Sfat: Urmeaza-ti visele si nu-ti pierde speranta.

Taur

Publicitate

Cine a spus ca nu poti avea totul? Cine ti-a spus ca iubirea pe care o doresti si pe care o meriti te va scapa pana la sfarsitul timpurilor? Nu exista criterii generale, doar vointa si deciziile tale. Ti se reaminteste subtil sa pui stacheta sus si sa fii deschis la numeroasele moduri in care Universul iti indeplineste dorintele. Acest capitol al vietii va aduce cu el medicamentul iubirii si medicamentul conexiunii tremuratoare. Esti gata sa te scufunzi pentru a afla mai multe despre partenerul tau si despre propriile sentimente. Intelegi importanta dizolvarii barierelor, capacitatea de a fi tu insuti si de a lasa un loc in inima ta pentru persoana iubita. Pentru ca el sa fie el insusi in prezenta ta. Sfat: esti gata sa te scufunzi si mai adanc in oceanul intimitatii.

Gemeni

Uneori, o mare oportunitate ne vine ca din intamplare. In alte cazuri, trebuie sa luam un rol activ si sa facem ceea ce este necesar. Asadar, fa orice este nevoie, Gemeni, fie ca este vorba de actualizarea CV-ului sau de a suna un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Actiunea intentionata va va duce cu siguranta undeva. Parteneriatul si conexiunea romantica cu celalalt semnificativ devin, de asemenea, o tema majora chiar acum. Vizualizati viata impreuna cu alesul dvs., acesta este un moment de bun augur pentru a va impartasi sperantele si visele pentru viitor. Sfat: Responsabilitatea pentru propriul destin devine tema principala chiar acum.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 decembrie 2021. Varsatorul trebuie sa isi asculte inima

Rac

Ceea ce vi se ofera in acest moment este oportunitatea de a creste nivelul. Sa te arati ca persoana pe care ti-ai imaginat-o in imaginatia ta. Dar pentru a pasi in aceasta noua realitate, trebuie sa renunti la ceva. Va trebui sa sacrifici ceva care si-a indeplinit deja scopul in povestea vietii tale. Incepe cu o privire lunga in oglinda, Rac.  Sfat: va asteapta transformari majore in lunile urmatoare.

Leu

Realitatea exterioara este doar o reflectare a peisajului interior. Cu alte cuvinte, conflictul nu este in afara ta. In acest moment, porti razboi impotriva ta. Pentru a gasi o solutie, incepe prin a accepta partea din tine pe care ai respins-o de ani de zile. Sa te iubesti si sa te accepti, sa cresti si sa te dezvolti in armonie cu tine insuti este o parte semnificativa a bucuriei vietii. Amintiti-va, intunericul este prezent in toata lumea, precum dragostea, lumina si stralucirea. Sfat: este timpul sa imbratisezi partile din tine pe care le-ai respins de atata timp.

Fecioara

„Succesul inseamna sa te iubesti pe tine insuti, sa iubesti ceea ce faci si sa iubesti cum o faci”, sunt cuvintele intelepte ale poetei americane Maya Angelou, cu care iti poti incepe ziua. Esti acolo unde esti pentru ca ai facut munca necesara si ti-ai atins obiectivele. Asadar, este timpul sa-ti revendici dreptul la tron, scapand de povara asteptarilor celorlalti. Cu cat esti mai conectat la centrul tau interior, cu atat mai bine vei putea sa-i slujesti pe altii si sa-ti implinesti destinul. Nu ezita, esti magica si capabila sa faci minuni! Potentialul tau este imens, trebuie doar sa faci un pas, Fecioara.

Balanta

Povestea ta nu este despre durere, tragedie si tulburari mentale. Aceasta este o poveste de dragoste, pasiune si devotament. Asadar, lasa-ti chakra inimii sa se extinda de bucurie in timp ce iei amaraciunea ca una dintre proprietatile medicamentului. Tinandu-ti inima deschisa, vei putea invoca miracolele pe care le doresti si pe care le meriti. Intr- o relatie cu un partener, comunicarea va fi cheia restabilirii armoniei si echilibrului. Permite-ti sa vorbesti despre momentele care te-au ranit. Permite-ti sa fii vulnerabil.

Scorpion

Planul divin este perfect, Scorpion. Fiecare experienta pe care o aducem in realitatea noastra face parte din acest plan divin. Aceasta experienta este menita sa ne trezeasca intr-un fel. In loc sa ramai blocat intr-o bucla infinita de ce, expira intrebarile si ancoreaza-te in momentul prezent. In acelasi timp, fii recunoscator pentru revelatiile si loviturile adevarului pe care le primesti in momentele de liniste. Recunoasterea a ceea ce nu se mai potriveste cu adevarul tau te va ajuta sa te gasesti aliniat cu calea si destinul tau. Sfat: Fii recunoscator pentru adevar, chiar daca doare.

Sagetator

Intrebarile tale nesfarsite sunt rezultatul experientelor tale trecute. Asadar, fa-ti o favoare, inspira si revino la momentul prezent. Luati aceasta calatorie metaforica de la capat, renuntand la temerile si nesiguranta voastra. Esti acolo unde trebuie sa fii si esti iubit pentru toata magia si nebunia pe care le aduci la viata. Nu-ti fie frica sa fii tu insuti si nu trai cu frica de a gresi. Universul este corect, te va ajuta sa inveti o lectie fara sa te blochezi in regrete. Sfat: a fi tu insuti este cea mai buna solutie.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 15-21 februarie 2021 pentru toate semnele zodiacului

Capricorn

Inca o zi grea in urma, Capricorni! Deschideti o sticla de vin pe care ati pastrat-o pentru o ocazie speciala si turnati continutul intr-un pahar. Esti chemat sa ridici un toast pentru magia vietii care te inconjoara in acest moment! Fii sigur, de aici totul se va imbunatati! Aceasta perioada uimitoare din destinul tau aduce si medicamentul iubirii, al increderii si al intimitatii salvatoare. Expira inainte de a-ti deschide inima si a dezlantui magia. Luati dificultatile ca pe o oportunitate de a creste concentrandu-va pe pace si armonie. Sfat: permiteti dragostei sa va vindece, nu o indepartati.

Varsator

Inspira si expira, Varsator. Faceti o pauza si respectati intervalele dintre inspiratie si expiratie. Cand intri in modul observator, vei putea realiza ca ceea ce te scapa nu a fost niciodata al tau. Simtiti pierderea, simtiti durerea, simtiti dorul daca este necesar. Dar nu lasa emotiile grele sa te doboare. Totul se intampla cu un motiv. Ai incredere in procesul de curatare si ai incredere ca faci loc in mod activ in inima ta pentru a-ti extinde povestea vietii chiar acum. Miracolele te asteapta, pregateste-te!

Pesti

Nu conteaza ce spun oamenii. Ai venit aici pentru a-ti explora in lungime si in latime destinul, pentru a-ti explora pe deplin magia! Deci, Pesti, gaseste puterea din tine pentru aceasta scufundare. Este timpul sa iesi cu indrazneala in afara zonei tale de confort si sa experimentezi o noua idee despre propria ta viata. Doar o reamintire: cicatricile sunt dovada ca ai facut greseli, iar greselile sunt dovada ca ai fost inzestrat cu darul rezistentei. Continua si nu renunta sub nicio forma! Sfat: Coloreaza in afara liniilor, experimenteaza noi stiluri de viata.

Publicitate

Autor