Horoscop zilnic, 14 august 2023. Ziua in care trebuie sa profitati de oportunitati

Aeasta zi ajuta la gasirea unui echilibru intre dorinte si oportunitati. Acum este momentul sa va aduceti membrii echipei impreuna si sa luati masuri. Aaceasta zi ajuta la gasirea unui echilibru intre dorinte si posibilitati. Acordati atentie domeniilor de invatare, munca, colectiv si independent, rezolvarea problemelor acumulate. Drept urmare, vei primi putere proaspata pentru o noua viata.

Berbec

Este in regula daca nu ai toate raspunsurile. Este in regula sa simti ca treci prin viata fara o foaie de parcurs si nu stii unde mergi, care va fi linia de sosire. Avand in vedere ca plangi in acelasi timp pierderea vechiului si dai nastere unei noi versiuni a ta, nesiguranta este singurul lucru care poate fi spus cu siguranta. In loc sa cauti in afara sprijin sau indrumare, bazeaza-te pe resursele tale interioare. Invata smerenia si gaseste bucurie in ceea ce este disponibil, Berbec. Acceptarea vietii in conditiile ei va va ajuta sa gasiti pacea in acest moment. Sfat: Accepta viata in conditiile ei.

Taur

Publicitate

Poti avea cele mai salbatice, cele mai incredibile idei din lume. Dar aceste idei nu vor insemna nimic pentru nimeni decat daca pot lua forma fizica. Asa ca ganditi-va ce inseamna structura pentru dvs. si cum va puteti folosi creativitatea intr-un mod care sa va avantajeze atat pe dvs., cat si echipa. Invata sa dai forma planurilor tale, sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cel mai mult si sa faci lucrurile in mod constant. Si in timpul liber, schimba complet – sufletul vrea o vacanta, nu, Taur? Si nu uita de casa ta, poate deveni un loc de putere. Totul este important – cum arata, cat de functional, cine in afara de tine este in el si ce fel de energie lasa in urma. Sfat: nu uitati ca acasa este mai mult decat un loc.

Gemeni

Astazi, vrei sa spui da oricarei oportunitati si sa indeplinesti fiecare sarcina pe care o asumi pe cont propriu. Dar chiar si supraoamenii au limitarile lor, Gemeni. Acesta este ceva de care ar trebui sa tii cont atunci cand treci in sezonul retrograd. Deci, spune doar da propozitiilor care rezoneaza cu cantecul tau de suflet. Nu incercati sa imbratisati imensitatea. Stabiliti un echilibru intre numeroasele roluri pe care trebuie sa le jucati in acest moment. Amintiti-va, Universul este un parinte amabil si iubitor care va faciliteaza evolutia sufletului acum si in fiecare moment. Sfat: evalueaza-ti cu atentie capacitatile si perspectivele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 decembrie 2022. Gemenii trebuie sa gaseasca echilibrul in viata lor

Rac

Daca ai cautat o dovada a timpului divin, aceasta este. Priveste cum universul lucreaza peste program in favoarea ta. Urmariti-o cum trage sforile din cealalta parte, astfel incat sa puteti experimenta magia pe care o manifestati in realitatea voastra de ceva timp. Si nu uita sa spui multumesc. Cate minuni au fost deja pe drumul tau si cate urmeaza sa vina! Amintiti-va, Raci, ca tot ce este mai bun urmeaza sa vina! Sfat: Chiar si in momente dificile, ai de ce sa-i multumesti Universului.

Leu

Nu toata lumea va dansa dansul vietii cu tine pana la capat. Cineva va ajunge la capat si cineva s-ar putea sa opreasca brusc drumul. Acceptati ciclurile de dizolvare pe masura ce acceptati ciclurile creatiei. Realizati ca fiecare sfarsit contine potentialul unui nou inceput. Cu cat accepti viata in conditiile ei, cu atat iti va fi mai usor sa mergi cu fluxul. Acest lucru ne aduce la adevarata intrebare: cum renunti la rezistenta ta? Rezolvarea acestei probleme va fi sarcina ta principala pentru urmatoarele zile. Sfat: Uneori, cea mai buna solutie este sa nu reziste si sa te predai curentului.

Fecioara

Nu intrebati despre ce veti obtine facand acest pas, ci despre cum puteti servi echipa. Ganditi-va la modul in care va puteti ajuta colegii de calatorie in mijlocul acestor vremuri tulburi. Dar asta nu inseamna ca resursele tale personale ar trebui sa sufere. Exista multe modalitati de a arata sprijin celorlalti in timp ce va satisfaceti propriile nevoi si dorinte. Gasirea unui echilibru intre cat de mult iti oferi si cat de mult le oferi altora este cheia bunastarii tale. Sfat: Gaseste un echilibru intre a fi generos cu tine insuti si a fi generos cu ceilalti.

Balanta

Imagineaza-ti ca soarta este liberul arbitru exercitat de sinele tau superior si tu esti directorul creativ al acestui grandios spectacol cosmic si esti responsabil pentru modul in care scenariul se desfasoara intr-o anumita perioada. Asadar, Balanta, arunca o privire atenta asupra tiparelor tale de viata si gaseste momentele care te motiveaza sa te schimbi. Este timpul sa va reganditi convingerile, sa alegeti credinta in locul fricii si sa va extindeti granitele fata de singuratate. Gaseste un punct de sprijin si vei fi invincibil! Sfat: Nu poti fi oprit daca crezi in puterea si potentialul tau!

Scorpion

Poate e magie. Poate ca este Luna in toata plinatatea ei care te invita sa te scufunzi mai adanc in subconstientul tau. Asadar, acordati-va permisiunea de a va uita in propriul suflet si de a recunoaste semnele care apar in vise si in realitate. Este timpul sa va treziti samanul interior si sa va lasati intuitia sa va ghideze in aceasta calatorie a realizarii de sine. Este timpul sa faci arta de dragul artei, sa sari din nou si din nou in fluxul de constiinta creativa care iti doreste atentia. Aceasta magie poate fi gasita peste tot, doar uitati-va cu atentie, Scorpioni. Sfat: Micul secret al fericirii este sa gasesti magia in obisnuit.

Sagetator

Ati facut o treaba grozava, Sagetatori. Te-ai scos dintr-un loc intunecat de mai multe ori, ai gasit o modalitate de a-ti activa rezervele de forta si curaj, in loc sa lasi deznadejdea sa te invinga. Nimic nu te mai sperie, iar aceasta este cea mai mare putere a ta. Acest capitol al vietii tale este despre trezirea versiunii tale infricosatoare despre tine, dorind sa iei viata de coarne si sa faci singurul lucru care te sperie de moarte. Ai tot ajutorul si sprijinul de care ai nevoie, Universul este de partea ta! Sfat: este timpul sa folosesti cea mai formidabila versiune a ta.

Citeste si articolul :   Horoscop de Mos Nicolae. Ce zodii primesc ”nuielusa”

Capricorn

Acasa nu este doar un loc, este un sentiment. Elibearti spatiul atat fizic, cat si energetic. Pentru unii dintre semne, acesta ar putea fi momentul sa investeasca sau sa se mute in casa lor de vis. Fa-ti un moment pentru a multumi Universului pentru abundenta care ti se trimite. Luati in considerare organizarea unei intalniri pentru prietenii si familia dvs. , astfel incat energia lor iubitoare sa va binecuvanteze spatiul. Sfat: fa din casa ta un paradis de pace, frumusete si securitate.

Varsator

Nu toata lumea isi gaseste un sentiment de apartenenta acasa si este in regula. E in regula, Varsator. Este bine ca esti binecuvantat cu capacitatea de a ramane in contact cu membrii familiei tale, tribul sufletului tau si de a primi oameni in cercul tau care rezoneaza cu limbajul inimii tale. Asadar, deschideti-va catre oameni cu ganduri similare si binevoitori care sunt indreptati catre voi de fortele divine de sus. Medicamentul iubirii te va vindeca mai bine decat iti poti imagina. Sfat: Deschide-ti inima si mintea in fata oamenilor care iti doresc fericire.

Pesti

Deci nu a functionat, Pesti! Te-ai impiedicat si ai cazut de cateva ori pe parcurs – si asta e in regula. Ceea ce conteaza este sa perseverezi. Ca au ales sa se ridice si sa se manifeste in ciuda dansului demonilor lor interiori. Astazi esti invitat sa tradezi indoiala de sine in focul sacru pentru a te ridica din cenusa fostului tau sine. Credinta in propriile forte va fi cheia succesului in orice demers. Simpla constientizare ca meriti mai mult te va ajuta sa depasesti toate obstacolele. Sfat: Luptati cu nesiguranta, este timpul sa reamintesti lumii de tine.

Publicitate

Autor