Horoscop zilnic, 15 august 2023. Se intoarce roata pentru trei zodii

Astrele va cer sa luati masuri. Puteti incepe in siguranta proiecte mari, puteti rezolva problemele personale arzatoare.

Berbec

Nu trebuie sa asteptati pana cand sunteti gata. Trebuie doar sa ai incredere in instinctele tale si sa faci un pas in directia in care te conduc stelele. Puteti vedea deja ca drumul pe care il urmati duce la obiectivele potrivite. Sfat: Fa primul pas.

Taur

Publicitate

Astazi horoscopul va invita sa va impartasiti gandurile. Pentru a face acest lucru, poti sa urci pe scena, sa spui povesti, sa ai o sansa si sa mergi la un stand-up pentru public, sa faci un raport sau sa negociezi. Parerea ta conteaza si experienta ta merita sa fie cunoscuta. Sfat: Spune-ti povestea.

Gemeni

In aceasta zi, este important sa ajungi la o intelegere a cine esti cu adevarat. Renuntarea la conflictul intern te va ajuta sa actionezi cinstit pentru a obtine o viata care sa-ti aduca bucurie. Tine minte, nu trebuie sa fii perfect. Trebuie doar sa ai incredere in tine. Sfat: ramaneti la ceea ce va aduce bucurie.

Rac

Cand intram in faza de crestere si dezvoltare, spunem da tuturor experientelor care vin, chiar daca sunt neplacute. Priveste dincolo de bine si de rau pentru a accepta situatia asa cum este. Acceptarea este un dar puternic care te va ajuta sa aduci o schimbare dinamica in constiinta ta. Sfat: Accepta circumstantele asa cum sunt.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 august 2023. Ziua in care astrele protejeaza cateva zodii

Leu

Sa fugi este usor, dar nu iti va rezolva problemele. Va adauga doar drama. Asculta ce iti spune vocea ta interioara. Confruntarea cu indrazneala a conflictului iti va schimba viata in bine. Sfat: tratati conflictul.

Fecioara

Esenta dezvoltarii este ca aceasta cale duce prin obstacole, provocari. Nu-ti fie frica sa mergi prin coridoarele intunecate ale psihicului nostru si sa infrunti aspectele umbre ale personalitatii tale. Trebuie sa respectati circumstantele ca un declansator al cresterii. Trebuie sa depasiti disconfortul pentru a va permite sa va schimbati. Sfat: Aceasta este o perioada de crestere spirituala, profitati de ea.

Balanta

Publicitate

Este important sa traiesti momentul si sa iei decizii in functie de cum te simti aici si acum. Lasa inima sa fie busola. Lasa-ti inima sa te ghideze in directia adevaratei cai. Alegerea pe care o faceti va va permite sa va bucurati de nectarul dulce, sa simtiti noul si sa descoperiti necunoscutul. Iar daca nectarul nu este metafizic, ci real, sfatul este si el foarte simplu. Nu exagera. Sfat: Imbratiseaza necunoscutul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iunie 2022. Zi perfecta pentru relaxare si planificare a vacantelor

Scorpion

Te-ai aratat ca niciodata inainte. Dar sa te astepti ca toate furtunile din viata ta sa se potoleasca doar pentru ca ti-ai intors privirea spre interior ar fi putin nerealist. Tot ceea ce apare in viata ta din trecut face parte din procesul de curatare, eliberandu-te de excesul de bagaj. Sfat: Acceptati provocarile cu calm.

Sagetator

Cu cat incerci mai mult sa repari aceasta relatie, cu atat vor aparea mai multe probleme. Relaxeaza-ti prinderea. Redirectioneaza-ti energia catre tine insuti. Renuntati la nevoia de a face tot posibilul pentru a-i face pe plac celeilalte persoane. Cei care vor sa fie in viata ta te vor iubi si accepta asa cum esti. Sfat: directioneaza energia catre tine.

Capricorn

Acesta este momentul sa fuzionati unul cu celalalt. E timpul sa experimentezi uniunea divina. Este timpul sa te predai magiei care te inconjoara pe tine si pe sufletul tau pereche. Da-ti permisiunea de a fi vazut si auzit. Exista o mare libertate in a te arata asa cum esti. Sfat. Dati frau liber sentimentelor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 iunie 2022. Racii trec printr-o perioada incerta

Varsator

Esti complet epuizat pentru ca ceva nu a functionat. Esti suparat pentru ca realitatea nu se potriveste cu planurile tale. Trebuie sa respiri, sa mananci si sa mergi la munca. Chiar si prin forta. Esti gata sa faci loc unei iubiri care este mult mai superba decat ti-ai putea imagina vreodata. Sfat: Combate disconfortul si vezi duncolo de el, lucruri frumoase se vor intampla atunci cand vei avea curajul sa iesi din aceasta bula.

Pesti

Tot ce trebuie sa faci este sa fii aici si acum, sa te intorci in momentul prezent. Acest capitol al vietii tale este despre a lua lucrurile cu o vigoare reinnoita si despre a aprecia bucuria si frumusetea care exista deja. Relaxeaza-te si bucura-te de fiecare actiune.

Publicitate

Autor