Luna august 2022 va aduce o mare fericire acestor 4 zodii: isi vor realiza visele

Care  4 semne zodiacale vor experimenta fericirea in august?

Din 19 iulie pana pe 4 august, Mercur, planeta inteligentei si afacerilor, tranziteaza ambitioasa zodie a Leului. Mercur in Leu ne promoveaza increderea in sine si ne inzestreaza cu o energie favorabila atingerii obiectivelor noastre profesionale. Comunicarea noastra devine mai fluida si reusim sa ne aparam ideile cu brio. Dupa Leu, Mercur va tranzita prin semnul Fecioarei. Un semn ambitios si perfectionist care stie sa-si atinga obiectivele si sa reuseasca in afacerea sa. Intrarea lui Venus, planeta iubirii, in zodia Leului, pe 11 august, promoveaza intalniri romantice si povesti frumoase .

Aceasta configuratie astrala din august va fi favorabila nativilor acestor 4 semne zodiacale.

Rac

Intrarea lui Mercur in zodia Fecioarei permite Racului sa iasa din zona de confort. Aceasta zodie, care este de obicei timida si rezervata, isi va putea arata talentele . Energia lui Mercur ii permite sa reuseasca in munca sa si sa-si apere ideile creative cu brio. Acestea fiind spuse, nativul acestei zodii va putea pe parcursul lunii august sa-si realizeze visele si sa obtina succesul profesional la care a aspirat. Acest succes ii va permite sa-si creasca popularitatea la locul de munca si sa-si imbunatateasca finantele. Pe partea iubirii, aceasta zodie de Apa sensibila si emotionanta va putea sa iasa din celibat in luna august. O intalnire neplanificata  va da nastere unei adevarate povesti de dragoste.

Leu

Nativul acestei zodii va putea in cursul lunii august sa-si urmeze ambitiile si aspiratiile. Incapatanat si hotarat din fire, isi va apara cu ardoare ideile si chiar va reusi sa le aprobe in ierarhie. Acest semn de Foc nu numai ca va putea lucra la proiectele care ii sunt aproape de inima, ci si sa reuseasca in ele, datorita simtului sau de conducere. Un flux bun de numerar il va astepta pe Leu  in luna august. De asemenea, Venus in zodia Leu ii va permite nativului acestei zodii sa fie mai intreprinzator in dragoste si sa faca primul pas atunci cand place pe cineva.

Citeste si articolul :   Cele mai timide semne zodiacale

 Fecioara

Pe parcursul lunii august, toate proiectele Fecioarei vor merge bine. Mercur ii va permite sa reuseasca in implementarea proiectelor sale si sa-si gestioneze bine timpul, desi este coplesita de munca. Nativul acestei zodii se va simti si implinita  in munca sa si, din motive intemeiate, se va putea angaja in noi activitati si experiente profesionale care ii vor permite sa rupa monotonia muncii. In aceasta luna de august, Venus va permite acestui semn de Pamant sa faca intalniri placute care sa le inveseleasca vara.

 Balanta

Venus in Leu o va inzestra pe  Balanta  cu o carisma si o aura care le va face irezistibile. Ea va putea deci sa atraga in mrejele ei persoana care ii va face inima sa bata. Nativul acestei zodii va trai pe parcursul acestei luni de august o frumoasa idila romantica care il va face sa uite de dezamagirile trecutului. Acest semn de aer va cunoaste si zile bune la serviciu. In aceasta luna, el va putea sa-si negocieze proiectele cu o usurinta deconcertanta si, mai mult, sa obtina aprobarea superiorului sau. Balanta va putea, de asemenea, sa-si realizeze obiectivele profesionale si sa atinga ascensiunea profesionala la care visau. Intr-adevar, ea isi va putea imbunatati statutul profesional si va putea accesa functii inalte.

Autor