Prognoza astrologica de la Tamara Globa: ce ne asteapta in august 2023

Tamara Globa , a pregatit o noua prognoza  in care face previziuni interesante pentru luna august. Potrivit calculelor ei, luna aceasta va fi o perioada de planuri si oportunitati pentru multe semne ale zodiacului. Principalul lucru este ca oamenii raman vigilenti si nu isi pierd sansele.

Prognoza astro pentru semnele zodiacului de la Tamara Globa pentru august 2023

BERBEC

In august va asteapta activitati interesante si practice. Te vei stradui sa aduci lucrurile la perfectiune si sa dezvolti noi planuri, care vor duce la succes financiar. Luna aceasta va fi o perioada de cautare a sufletului si va deschide noi oportunitati. De asemenea, august va aduce un timp al iubirii. Vei fi sustinut de oameni apropiati si vei putea imbina timpul liber cu munca. Fii insa deosebit de atent la sfarsitul lunii pentru a nu te certa cu cei dragi si incearca sa nu cheltuiesti tot ce ai acumulat la inceputul lunii august.

TAUR

In august, va asteptati la o multime de cunostinte si intalniri interesante, precum si posibile excursii. Veti fi apreciat pentru caracterul practic si cunostintele pe care le impartasiti cu ceilalti. Munca ta va aduce succes si poate ca luna aceasta va fi momentul conceperii unui copil. August va fi o perioada de oportunitate si vei putea gasi lucruri noi de facut, noi oportunitati de munca si, de asemenea, vei putea obtine fondurile necesare.

Publicitate

GEMENI

August iti va aduce noi cunostinte si intalniri cu oameni care te iubesc. Aceasta este o perioada buna pentru reparatii si reconditionari a tot ceea ce tine de viata de zi cu zi. Veti gasi, de asemenea, un moment bun pentru a incepe sa faceti exercitii. Nu uita sa fii atent la parintii tai. La sfarsitul lunii, acordati mai multa atentie odihnei si treburilor copiilor.

Citeste si articolul :   Ghinionul va prinde 3 semne zodiacale pentru restul anului 2021

RAC

In august, vei dedica mult timp invatarii si reumplerii bazei de cunostinte, precum si lucrului cu cuvantul. Fii deosebit de atent la transport si vehiculul tau, mai ales la inceputul si sfarsitul lunii. Astepti oportunitati de a castiga bani datorita farmecului tau. In aceasta perioada, prietenii tai vor veni in ajutor, iar rudele si cei dragi iti vor sprijini si treburile.

 LEU

Aceasta este perioada in care vechile tale legaturi vor reveni si te vei astepta la evenimente care sa aduca succes atat in viata personala, cat si la locul de munca. Fiti foarte atenti in problemele financiare la inceputul si mijlocul lunii, deoarece inselaciunea si seductia sunt posibile.  Un moment bun pentru a castiga bani la serviciu, precum si pentru cumparaturi si oportunitati financiare. Foloseste-ti abilitatile si farmecul pentru a reusi.

Publicitate

FECIOARA

In august, te vei implica activ in afaceri si vei elabora idei si proiecte noi. Veti avea nevoie de efort pentru a va aduce ideile la viata. Acordati atentie intelectului si problemelor de studiu legate de munca. Vor exista idei noi pe care le puteti implementa. Veti avea succes in calatoriile voastre . Cu toate acestea, incercati sa evitati certurile cu cei dragi si aveti grija de proprietatea dumneavoastra. Fii atent la ceea ce se intampla in spatele tau pentru a evita pierderile materiale.

Citeste si articolul :   Astrologie: cele mai dorite 3 femei din zodiac, esti una dintre ele?

BALANTA

In august, te vei pregati pentru o noua etapa si vei dezvolta planuri legate de munca. Cu toate acestea, aveti grija, deoarece unele planuri se pot schimba la mijlocul lunii. Va asteapta oportunitati si ajutor din partea liderilor de succes. Ai grija de sanatatea ta toata luna si descopera noi activitati si oportunitati.

SCORPION

In august, veti petrece mult timp cu prietenii si familia, precum  veti si  colabora cu acestia la crearea de noi cazuri. Veti dezvolta perspective legate de toamna si veti explora noi lucrari. Va exista atat activitate fizica, cat si activitate intelectuala care se vor combina pentru a crea o noua afacere. Fiti deosebit de atenti pe drumuri la inceputul lunii si aveti grija de copii. Economisiti bani pentru cei dragi si incercati sa nu cheltuiti bani pe lucruri inutile pentru a evita esecul.

SAGETATOR

In august vei avea multe proiecte, dar nu toate se vor indeplini. Este important sa le lucrati in detaliu pentru a face fata cu succes la tot ceea ce faceti, studiati si investiti in munca. Nu investiti in intreprinderi si proiecte dubioase la inceputul lunii pentru a evita un fiasco la mijlocul toamnei. Acesta este un moment bun pentru creativitate, calatorie si relaxare, care este combinata cu munca. Incercati sa nu va certati cu prietenii, iar la sfarsitul lunii ei vor fi gata sa va ajute.

Citeste si articolul :   Se anunta averse de ploaie cu bani pentru acesti nativi. Horoscop 26 august, cu Neti Sandu

CAPRICORN

In august, acordati atentie copiilor si celor dragi. In a treia saptamana a lunii, evitati afacerile indoielnice si jocurile de noroc. Noroc te asteapta departe de casa, iar drumurile interesante vor duce la noi cunostinte si oportunitati. Un moment bun pentru studiu, transfer de experienta, munca fizica si succes in sport.

VARSATOR

In august, vei studia lucruri legate de munca si activitatile tale practice, precum si de a face reparatii. Vei fi de mare ajutor altor oameni. Acordati atentie sanatatii si tehnologiei dvs. acasa si la locul de munca. Apropiati-va de oamenii pe care ii iubiti. Nu cheltui bani pe lucruri inutile si ai grija de finantele tale.

PESTI

Fiti deosebit de atenti la drumuri la inceputul si mijlocul lunii august. Ai grija de sanatatea ta. Nu cheltui prea mult pe cei pe care nu vrei sa-i ajuti. Munca ta legata de interese va aduce succes, recunoastere si profit bun.

Publicitate

Autor