Astrologul Tamara Globa prezice schimbari radicale in luna noiembrie

In noiembrie, norocul va fi de partea celor care muncesc din greu. Ei asteapta o crestere a salariului, o crestere a carierei sau un loc de munca bine platit intr-o companie mare.

Potrivit prognozei Tamara Globa, nu se asteapta deteriorarea sanatatii in termen de o luna. Pot exista cazuri rare de boli sezoniere, dar nu exista probleme majore de sanatate.

In ciuda pozitiei favorabile a lui Marte, astrologul sfatuieste sa nu uiti de procedurile preventive si sa ai grija de sanatatea ta. Vizitele regulate la medic va vor ajuta sa identificati boala intr-un stadiu incipient si sa luati toate masurile pentru a rezolva problema.

Iata care sunt surprizele pe care astrele le-au pregatit pentru fiecare semn al zodiacului:

Publicitate

Berbec

Noiembrie va fi o perioada dificila emotional pentru reprezentantii acestei zodii. Pentru a nu ceda depresiei, Berbecul va trebui sa fie mai activ, sa faca sport si sa duca un stil de viata sanatos.

Taurul

Calatoriile si calatoriile de afaceri vor fi epuizante. Acest lucru poate duce la iritabilitate in Taur. Tamara Globa recomanda sa va controlati emotiile pentru a evita conflictele cu rudele si colegii.

Citeste si articolul :   Anul 2022 va fi special pentru aceste 3 zodii: le asteapta schimbari mari

Gemenii

Vor veni zile bune in viata reprezentantilor acestui semn zodiacal.

Gemenii activi pot rata ocazia de a experimenta dispozitia Norocului, ceea ce poate duce la consecinte grave – pierderea capitalului sau a sanatatii.

Rac

Dupa ce si-au atins obiectivele, Racii vor castiga incredere in abilitatile lor. Astrologul recomanda sa nu pierdeti contactul cu realitatea si sa va evaluati in mod adecvat punctele forte. Stresul ridicat va duce rapid la suprasolicitare si apatie.

Leu

Leii vor avea o incarcatura uriasa. Cu toate acestea, ei vor putea gasi timp si pentru familia lor. In viata personala, totul va fi bine.

Fecioara

Semnele de pamant ale zodiacului ar trebui sa fie atenti atunci cand comunica cu colegii. Printre ei se numara oameni invidiosi si nedoritori care vor impiedica succesul Fecioarelor. Astrologul recomanda sa limitati persoanele cu care interactionati si sa nu va impartasiti planurile cu strainii.

Balanta

In noiembrie, Balanta se va confrunta cu nevoia de schimbari in viata lor personala.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, marti, 3 noiembrie 2020. Ce se intampla cu principalele valute

Cei care nu si-au gasit inca partenerul vor incepe sa-l caute. Iar cei care sunt logoditi vor trebui sa-si reconsidere relatia cu partenerul lor.

Scorpion

In noiembrie, acest semn de apa al zodiacului va cauta surse suplimentare de venit. In numele stabilitatii financiare, isi va sacrifica chiar si timpul personal. Acest lucru va afecta negativ relatiile cu rudele sale.

Sagetator

Un boom creativ va asteapta. Veti simti nevoia sa va exprimati sentimentele. Acest lucru ii va afecta in special pe cei ale caror activitati sunt legate de creativitate.

Capricornul

Pentru reprezentantii acestei constelatii, noiembrie va fii  o perioada de schimbare. Tamara Globa recomanda sa priviti lumea dintr-un unghi diferit. Cu cat fac mai multe schimbari in viata lor, cu atat vor avea parte de lucruri mai bune.

Varsator

Munca si finantele vor fi punctul central al afacerii tale.

Veti fi pe deplin implicat in gasirea unor surse suplimentare de finantare, dar acest lucru nu va provoca dezacorduri cu cei dragi. Dimpotriva, va vor sprijini toate eforturile.

Citeste si articolul :   Octombrie 2022 aduce multa bucurie acestor 3 zodii: incepe o perioada frumoasa

Pesti

Noiembrie va fi o luna provocatoare din punct de vedere emotional. Astrologul  recomanda sa fii optimist si cu o dispozitie buna. Daca se poate, merita sa pleci in vacanta sau sa faci lucruri placute acasa.

Publicitate

Publicitate

Autor