Horoscop zilnic, 2 august 2023. Vine o perioada buna pentru Varsator

Berbec

Flirtul subtil nu te va duce nicaieri. Daca vrei – ghideaza-te dupa regula „du-te si ia-l”. Si singura modalitate de a face asta este sa fii direct. Abilitatea ta de a fi tu insuti in orice situatie va fi rasplatita. Apropo de autenticitate, sinceritatea este subiectul principal pentru tine chiar acum. Sfat: Spune adevarul, fii tu insuti in orice situatie.

Taur

Nu ruptura sau desavarsirea iti provoaca suferinta, ci atasamentul tau incredibil fata de oameni. Elibereaza-te cu dragoste. Fii constient de ceea ce te invata universul, mai ales daca este o lectie pe care ai evitat-o ​​de ceva vreme. Ai incredere ca intr-o zi vei binecuvanta ceea ce te-a stricat. Sfat: Nu te agata de alti oameni.

Publicitate

Gemeni

Poti invinovati circumstantele pentru toate necazurile tale cat de mult vrei, dar recunoasteti in fata dvs. ca nu sunteti mai putin vinovati pentru ceea ce se intampla. Ceea ce trebuie sa stii acum este ca nu esti blocat. Pentru a sparge bariera din capul tau, poate chiar merita sa contactezi un specialist. Credintele auto-limitante va impiedica cresterea.

Rac

Nu ai venit pe lumea asta pentru a fi mereu pe locul doi. Sa nu fii un ajutor in viata cuiva. Este timpul sa devii mai stralucitor si mai indraznet, sa te exprimi intr-o maniera care este autentica. Cand vine vorba de dragoste, s-ar putea sa fii atras de cineva care nu seamana deloc cu tipul tau obisnuit. Fa-ti o favoare si ramai deschis catre noi experiente. Sfat: este timpul sa directionezi o parte din energie catre tine si spre implinirea dorintelor tale.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Leu

Problema este ca iei totul prea in serios. Fa-ti o favoare si prefa-te ca totul este un joc. Respecta locul in care te afli si ceea ce realitatea iti ofera acum. Claritatea pe care o cauti isi va gasi drumul catre tine in moduri neasteptate.

Fecioara

Nu exista o imagine perfecta a realitatii. In haos exista ordine, iar in ordine este haos. In loc sa incerci sa repari totul, binecuvanteaza dezordinea. Accepta faptul ca fiecare moment este cu adevarat perfect. Sfat: scapa de nevoia de a repara totul dupa toata lumea.

Balanta

Publicitate

Motivul pentru care oamenii te iubesc atat de mult nu este pentru ceea ce faci pentru ei, ci pentru cine esti. Arata-te ca fiind cel mai real in orice situatie si nu-ti fie teama sa devii chiar un raufacator in ochii cuiva. Sfat: Fii tu insuti in orice situatie.

Scorpion

Esti in realitatea pe care ti-ai imaginat-o cu mult timp in urma. Nu doar supravietuiesti, ci prosperi si te transformi intr-o noua versiune a ta: salbatic, liber, curajos si fara compromisuri. Daca ultimul an si jumatate a fost ca o plimbare cu un rollercoaster, atunci este, dar ai sansa sa schimbi lucrurile in bine. Sfat: Gandeste-te cum iti poti schimba viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 septembrie 2021. O zi riscanta pentru Pesti

Sagetator

Cresterea si expansiunea sunt temele principale pentru tine in acest capitol al vietii tale, Sagetator. Esti gata sa pasesti intr-o noua realitate si sa devii exact ceea ce ti-ai imaginat pentru mult timp. Partea ta din afacere: gandeste departe, asuma riscuri si du-te la bun sfarsit. Sfat: capacitatea ta de a-ti asuma riscuri va fi rasplatita de zece ori.

Capricorn

Fa un pas inapoi de la drama pe care o imaginati si priviti situatia dintr-o perspectiva mai detasata. Da, lucrurile nu merg bine momentan. Dar ele se intampla intr-un anumit fel, asa ca poti invata lectii esentiale de viata. Fa-ti o favoare, elimina asteptarile si exprima ceea ce ai in suflet si in mintea ta. Singurul lucru care conteaza acum este: nu lasa circumstantele sa-ti distruga copilul interior.

Varsator

E timpul sa obtii ceva mai mult. Si in primul rand, vorbim despre bogatia spirituala. Simtiti dragostea, simtiti recunostinta, simtiti gratia. Multumiti pentru ceea ce este si pentru ceea ce va asteapta deja. Pentru unii dintre voi, acest capitol marcheaza o schimbare majora in relatiile voastre interpersonale. Sfat: Multumiti Universului pentru ceea ce este si ceea ce va fi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2021. Varsatorul are o zi plina de evenimente

Pesti

Astazi stelele va dau o lectie despre impermanenta. Constientizarea ca, indiferent cat de mult ai incerca, nu te poti tine de ceva din viata ta care si-a servit doar scopul in existenta ta. Respira adanc. Renunta la nevoia ca lucrurile sa se materializeze intr-un anumit mod si exact asa cum vrei tu. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul. Sfat: In curand veti privi inapoi la acest moment al vietii voastre ca un capitol important din istorie.

Publicitate

Autor