Horoscop zilnic, 5 mai 2022. A venit momentul in care Capricornul se poate afirma

Analizati trecutul, faceti planuri pentru viitorul apropiat. Scapa de vechile conexiuni si obiceiuri.

Berbec

Berbec, esti in mijlocul unei curatiri majore chiar acum. Permite-ti sa cresti din oameni si lucruri. Permite-ti sa cresti din ceea ce nu mai serveste binelui tau cel mai inalt. Acesta este cursul natural al vietii. Doar cand se termina un ciclu poate incepe altul. Dar asta nu inseamna ca nu va trebui sa te confrunti cu demonii durerii si ai singuratatii. Dar asta nu inseamna ca nu vei simti ca inima ta este sfasiata in o suta de bucati. Aminteste-ti ca Universul iti face de fapt o favoare. Ea te va ajuta sa treci peste toate! Sfat: Nu refuza ofertele.

Taur

Publicitate

Taur, stim intotdeauna ce este mai bine pentru noi si cum sa ne comportam intr-o situatie data. Acesta este haosul lumii exterioare, care va impiedica sa va conectati la manifestarea intelepciunii profunde. Astazi vi se cere sa gasiti linistea, in ciuda multor distrageri. Retrage-te in spatiul tau sacru si incepe un dialog cu oracolul tau interior. Lasa raspunsurile sa vina la tine prin viziuni psihice si vibratii sonore. Decizia pe care o iei poate sau nu are sens logic si este in regula. Trecerea dincolo de mintea ta este secretul descoperirii magiei.

Gemeni

Gemeni, astazi vi se cere sa meditati asupra expresiei sanscrite „neti-neti” care se traduce prin „nici asta, nici asta”. Aceasta filozofie Advaita ne incurajeaza sa ne apropiem de adevar prin procesul de negare. Asa ca, in loc sa-ti respingi sentimentele sau sa le spui „negative”, ofera-le un loc la masa ta. Intelegeti de unde vin si ce au de spus. Devenind constient de ceea ce nu doriti, creati spatiu pentru o experienta asemanatoare aventurii. Sfat: Priveste problemele dintr-un unghi diferit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2021. Taurul este urmarit de succes in tot ceea ce face

Rac

Rac, cu totii ne dorim sa fim alaturi de acea persoana speciala care ne poate oferi un refugiu sigur intr-o lume tulbure. Un anume cineva care se uita la noi de parca am fi magici si ne aminteste de potentialul nelimitat pe care il purtam in oase. Daca nu ti-ai gasit inca barbatul, ti se cere sa ai incredere in timp in tot ce este in viata ta. Ceva iti spune ca esti pregatit pentru o aventura! Ceea ce vrei sa faci pana cand stelele se aliniaza este sa meditezi la cuvintele de aur ale lui Rumi: „Sarcina ta nu este sa cauti iubirea, ci pur si simplu sa cauti si sa gasesti toate barierele din interiorul tau pe care le-ai construit impotriva ei”. Sfat: Uitati de necazurile marunte.

Leu

Leu, energia lunii noi aduce cu ea speranta, optimism si magie. Totul converge. Cand lucrurile incep sa arate atat de bine, ranile din trecut tind sa vina la noi ca un test. Depaseste temerile amintindu-ti ca esti demn de ceea ce ceri si ca totul se intampla intr-un mod misterios. Adica asa cum a fost intentionat. Sfat: Petrece timp cu cei dragi.

Fecioara

Fecioara, ceea ce nu ai acordat prea multa atentie sunt hobby-urile tale. Lucrurile pe care le fac aduc un element de bucurie si frumusete in existenta de zi cu zi. Asa ca fa-ti timp pentru hobby-urile tale. Vizitati un curs de dans, inscrieti-va la un atelier de olarit. Daca acest lucru iti aduce un zambet pe buze, atunci esti pe drumul cel bun. Sfat: Plonjeaza in abisul pasiunii.

Balanta

Balanta, „ori de cate ori reusim sa iubim fara asteptari, calcule, negocieri, suntem cu adevarat in paradis”. Un citat sufi emotionant pentru a va aminti de puterea iubirii neconditionate. Acesta este momentul sa va conectati la portalul inimii voastre. E timpul sa renunti la judecati si prejudecati. Un timp pentru a te accepta pe tine insuti, neajunsurile si orice altceva, pastrand in acelasi timp spatiul pentru ca ceilalti sa vina asa cum sunt. Esti gata sa te scufunzi mai adanc in oceanul intimitatii si sa experimentezi alchimia de cel mai inalt nivel. Sfat: Gandeste-te la sanatatea ta.

Scorpion

Scorpionul, scripturile si textele sacre nu te pot duce decat foarte departe. Exista o lume dincolo de lumea celor cinci simturi si aceasta este lumea care se deschide pentru voi astazi. Asadar, ai incredere in viziunile si descarcarile pe care le primesti atunci cand scapi de nevoia de a rationaliza totul. In acelasi timp, fii atent la indemnurile inimii tale. Daca exista o forma de divinatie pe care esti chemat sa o explorezi, acum este momentul sa deschizi portalurile secrete. Sfat: Fii responsabil in faptele tale.

Sagetator

Sagetator, iti amintesti cand nu aveai tot ce ai acum? Luati un moment pentru a va recunoaste calea si cat de departe ati ajuns de cand ati inceput. Ceea ce ti s-a dat astazi este asigurarea ca puterile misterioase de mai sus se vor ocupa de nevoile tale si de dorintele tale. Sfat: Nu lua criticile in serios.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Se intampla lucruri frumoase pentru trei zodii

Capricorn

Capricorn, momentul tau important a venit. Momentul pentru care ai luptat neobosit. Asa ca simtiti-va liber sa revendicati centrul scenei si sa jucati propriul spectacol cu ​​stil. Meriti fiecare succes pe care il ai acum. De asemenea, stelele va indeamna sa acordati atentie oamenilor puternici cu care va incrucisati in acest moment. Realizarea conexiunilor potrivite va poate ajuta sa va duceti cariera la urmatorul nivel. Lucrurile pe frontul romantic arata bine pentru tine chiar acum. Sfat: Fii amabil cu oamenii.

Varsator

Varsator, ai vizualizat ca un adevarat artist. Ai visat cum va arata ziua de maine si la multe alte lucruri. Dar ce faci pentru a-ti schimba in mod activ prezentul? Cum lucrezi pentru a-ti atinge obiectivele pe care ti le-ai propus? Este timpul sa facem o punte intre „visator” si „facator”. Este timpul sa iei volanul vietii tale si sa faci un salt urias in viitor. Nu subestima puterea continuitatii. Sfat: nu amana problemele stringente.

Pesti

Pesti, de la ganduri la lucruri. De la ganduri la fapte. Viata ta este o dovada vie si respirabila a capacitatii tale de a invoca miracole si de a crea cu Spiritul. Mai mult, relatia voastra cu lumea interioara infloreste si devine o sursa de mare bucurie si beatitudine. Oamenii intr-o relatie angajata se pot simti inspirati sa-si aprofundeze conexiunea, sa faca schimb de inele si/sau sa cunoasca mai bine tribul partenerului lor! Sfat: Trateaza-te cu sentimentele tale.

Publicitate

Autor