Horoscop zilnic, 4 mai 2022. Scorpionului i se ofera a doua sansa

Nu trebuie sa va asumati riscuri pornind de aventuri. Este mai bine sa petreci timp cu beneficii pentru tine. La locul de munca, acordati atentie colegilor seniori. Fii politicos si incearca sa nu mergi impotriva curentului.

Berbec

Berbec, stii unde trebuie sa-ti indrepti energia si ce ar trebui sa eviti. Acum concentrati-va pe luarea de masuri durabile. Acesta este singurul mod de a depasi setul actual de provocari si de a ajunge la varf. Nu, nu veti avea timp sau energie sa planificati totul cu precizie. Dar cine a spus ca spontaneitatea este rea? Sfat: Fii tu insuti indiferent de circumstante.

Taur

Taur, acorda-te la intelepciunea corpului tau. Asculta ce spune disconfortul. Inveti cand sa-ti pui nevoile pe primul loc. Vei invata ca stabilirea anumitor limite nu te face o persoana rea. Deci, renuntati la judecata si fiti bland cu voi insiva in acest timp. Sfat: Apreciaza ceea ce ai.

Gemeni

Gemeni, adapostul tau este sigur intr-o lume furtunoasa. Amintiti-va, comunicarea este cheia succesului. Nu neglija contactele apropiate. Fii receptiv la ceea ce spun oamenii. Pe masura ce intram in sezonul eclipselor, si ei vor avea nevoie de dragostea si grija voastra. Sfat: Nu-ti fie frica sa faci un pas catre visul tau.

Rac

Rac, spui mereu lucrurile potrivite la momentul potrivit. Ai o abilitate neobisnuita de a-i inveseli pe cei din jurul tau. Vestea proasta este ca oamenii din cercul tau nu stiu intotdeauna cum sa-ti fie de folos. In loc sa fii frustrat ca cineva nu poate interactiona cu tine, ofera indrumari. Sfat: Infrunta adevarul cu indrazneala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 septembrie 2021. Pestii pot obtine succes pe plan financiar

Leu

Leu, daca ai de gand sa astepti ca lumea sa te ajute sa-ti realizezi visul, vei astepta foarte mult timp. Acest capitol al vietii tale se refera la asumarea riscurilor – o multime de sanse – si a lua inapoi fraiele la care ai renuntat incercand sa te ridici la nivelul asteptarilor altora. Cu toate acestea, nu va asteptati sa primiti o bataie de umar pentru fiecare decizie indrazneata pe care o iei. Vederea ca intri in puterea ta ii va inspaimanta pe cei din jurul tau, si asta e in regula. Ce ti se invata acum: importanta de a te baza pe busola ta interioara, indiferent de circumstante. Sfat: evita aventurile dubioase.

Fecioara

Fecioara, calatoria este ceea ce tanjeste sufletul tau. Stelele indica un loc pe care ai vrut sa-l vizitezi de mult timp. Daca o calatorie spontana nu este posibila, planificati-va vacanta si rezervati-va biletele. In acelasi timp, nu uitati de comunicarea cu cei dragi. Daca ai inceput de curand sa te intalnesti cu cineva, acum este momentul perfect pentru a planifica o escapada romantica cu el! Sfat: cere ajutor daca ai nevoie.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Balanta, ce se intampla daca nu esti cine ti s-a spus sa fii? Ofera-ti permisiunea de a explora numeroasele dimensiuni din interiorul tau si de a intalni toti oamenii care ai putea fi. Acesta este un moment al auto-descoperirii, Balanta, si ceva imi spune ca aceasta va fi calatoria unei vieti. Pentru ce doriti sa va dedicati energia: indepartarea straturilor suplimentare, distrugerea unui scenariu invechit, eliberarea de catusele conditionarii. Sfat: Asculta-ti sunetele inimii.

Scorpion

Scorpion, stelele te cheama sa dai timpul inapoi pentru a-ti cultiva pasiunile. Concentreaza-ti energia pe ceea ce iti aduce bucurie. Acesta este secretul pentru a va ridica vibratiile. Acesta este secretul pentru a-ti crea propria potiune senina de ceai, in ciuda haosului care pare sa fie constant in realitatea ta exterioara. Sfat: Rezolvati problemele pe masura ce apar.

Sagetator

Sagetator, mereu ai fost, mereu vei fi. Ofera-ti permisiunea de a explora ce inseamna aceasta conexiune pentru tine, fara sa-ti faci griji cu privire la ceea ce ar putea aduce ziua de maine. Poate vei avea propriul tau sfarsit de basm. Poate vei descoperi ca aceasta relatie nu este altceva decat o conexiune karmica care te ajuta sa stergi vechile tipare din psihicul tau. In orice caz, stiti ca vulnerabilitatea va deschide usile inchise. Sfat: evita confruntarile.

Capricorn

Capricorn, nu exista calea corecta sau gresita. In acest moment, viata este o intrebare cu variante multiple si esti incurajat sa-ti asumi riscuri. Asadar, desfaceti-va vesta de salvare. Permite-ti sa cazi liber prin spatiu si timp. Arunca prudenta in vant. Ceva va spune ca veti elimina un alt strat de conditionare si va veti apropia din ce in ce mai mult de adevaratul vostru sine. Sfat: Fa ceea ce iti place.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 decembrie 2022. Ziua in care nu trebuie sa faceti promisiuni

Varsator

Varsator, sincronicitatile devin infioratoare pe minut si nu poti sa nu observi. Conversatiile pe care le auzi, melodiile de la radio, numerele repetate de pe telefon, toate indica ceva anume si stii ce este. Este timpul sa-i spui scepticului tau interior sa ia o pauza si, in schimb, sa asculti vocea misticului din interior. PS: Cei care cred in magie o vor gasi intotdeauna.

Pesti

Pesti, calatoria este intotdeauna raspunsul. Lasa „spontaneitatea” sa fie cuvantul tau magic in acest moment. Vestea buna este ca cineva apropiat iti va fi mai mult decat dispus sa traiasca cu tine. Pe frontul profesional/creativ, cartile vorbesc despre miscare. Dupa o perioada de stagnare, vei descoperi ca lucrurile se redreseaza in sfarsit, grozav. PS: Profita la maximum de oportunitatile disponibile acum. Sfat: Folositi orice ocazie pentru a va atinge obiectivul.

Autor